Φθιώτιδα: Ηλικιωμένος «πιστολέρο» το έριξε στις μπαλωθιές στην Σπερχειάδα

Φθιώτιδα: Ηλικιωμένος «πιστολέρο» το έριξε στις μπαλωθιές στην Σπερχειάδα

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι από το οποίο ακούστηκαν οι πυροβολισμοί

peripoliko_mera_art
Αναστάτωση προκάλεσαν στους κατοίκους μιας περιοχής της Σπερχειάδας Φθιώτιδας οι απανωτές μπαλωθιές που ακούστηκαν από το σπίτι ενός ηλικιωμένου γύρω στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα οι τρομοκρατημένοι γείτονές του να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι από το οποίο ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, βεβαιώθηκαν ότι δεν είχε τραυματιστεί κάποιος και πέρασαν χειροπέδες στον 81χρονο ένοικο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε βγει νωρίτερα στην αυλή του και πυροβολούσε στον αέρα με ένα δίκαννο που είχε στην κατοχή του.

Το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο ηλικιωμένος «πιστολέρο» κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Φιλαδέλφεια - «Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη και κάνει τη δουλειά της» απαντά η Αθήνα στον Κροάτη πρόεδρο

Εκκενώθηκε το φαράγγι της Σαμαριάς - Φωτογραφίες από τη διάσωση του τουρίστα που ακρωτηριάστηκε μετά τον σεισμό

Θρήνος στα «Παραπολιτικά» για τον θάνατο του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης