Δείτε βίντεο: Η στιγμή που οπαδοί της Μακάμπι χτυπούν αλλοδαπό που τους πέταξε μπουκάλι στο Σύνταγμα

Δείτε βίντεο: Η στιγμή που οπαδοί της Μακάμπι χτυπούν αλλοδαπό που τους πέταξε μπουκάλι στο Σύνταγμα

Τραυματίστηκε ελαφρά ένας Ιρακινός κατά τη συμπλοκή που ξεκίνησε όταν φώναξε κάτι στους οπαδούς και πέταξε μπουκάλι - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

maccabi-traumatias-arthrou
Οπαδοί της Μακάμπι, που βρίσκονται στην Ελλάδα για τον αγώνα ποδοσφαίρου της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό, συνεπλάκησαν με αλλοδαπό που τους πέταξε μπουκάλι.

Το περιστατικό, όπως φαίνεται στο βίντεο, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στην πλατεία Συντάγματος.


Το χρονικό

Κλείσιμο
Οι οπαδοί της Μακάμπι ενώ κινούνταν στην πλατεία Συντάγματος δέχθηκαν λεκτική επίθεση από δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Ιράκ και Αλγερίας, οι οποίοι προέβησαν και στη ρίψη αντικειμένου σε βάρος τους.

Ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ οπαδού της Μακάμπι και του υπηκόου Ιράκ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Υπήρξε άμεση παρέμβαση από τις αστυνομικές δυνάμεις που απέτρεψε περαιτέρω επεισόδια και πραγματοποιήθηκε προσαγωγή δύο ατόμων. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε φωτογραφίες:

maccabi-syntagma-arthrou
maccabi-syntagma__2_
maccabi-syntagma__1_
maccabi-travmatias
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασαν στην Αθήνα οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Η Ελληνική Αστυνομία υλοποιώντας ειδικό σχέδιο για την αποτροπή επεισοδίων και εμπλοκής τους με οπαδούς ελληνικών ομάδων τους οδήγησε, κατόπιν σχετικής πλαισίωσης, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και μετά από νέο έλεγχο στο Γήπεδο Καραϊσκάκης.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα έλαβε χώρα μεμονωμένο περιστατικό, όταν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας ενώ κινούνταν στην πλατεία Συντάγματος δέχθηκαν λεκτική επίθεση από δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι προέβησαν και στη ρίψη αντικειμένου σε βάρος τους. Ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ οπαδού της φιλοξενούμενης ομάδας και του ενός εκ των δύο αλλοδαπών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Υπήρξε άμεση παρέμβαση από τις αστυνομικές δυνάμεις που απέτρεψε περαιτέρω επεισόδια και πραγματοποιήθηκε προσαγωγή δύο ατόμων. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι αυστηροί κανόνες μιας κρουαζιέρας γυμνιστών και τι μπορεί να συμβεί αν τους παραβείς

Σόδομα και Γόμορρα με σεξ μοναχών και... δακρυσμένες εικόνες σε μοναστήρι στην Κύπρο

Ανατριχίλα με τρεις Αυστραλούς έφηβους που... χαλαρώνουν δίπλα στο κενό από τον 37ο όροφο – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης