Ανήλικοι άρπαξαν δεκάδες μπαταρίες από επιχείρηση

Ανήλικοι άρπαξαν δεκάδες μπαταρίες από επιχείρηση

Έκλεψαν δυο τόνους ξυλεία στον Πύργο

astynomia
Έξω από μια επιχείρηση στην Πάτρα περιφέρονταν τρεις Ρομά ηλικίας 17, 16 και 16 χρόνων, το μεσημέρι της Κυριακής, κινώντας υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ήδη ερευνούσαν μια κλοπή με λεία 40 μπαταρίες οχημάτων η οποία είχε γίνει το Σάββατο στην ίδια επιχείρηση.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στους τρεις ανήλικους, βρέθηκαν στην κατοχή τους επτά από τις κλεμμένες μπαταρίες και, κατά την διάρκεια της προανάκρισης που ακολούθησε, ομολόγησαν ότι αυτοί τρύπωσαν στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης κόβοντας την συρμάτινη περίφραξη και έκλεψαν τις 40 μπαταρίες.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών μαζί με τη μητέρα του ενός που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ στην δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και οι γονείς των υπόλοιπων δυο.

Έκλεψαν δυο τόνους ξυλεία

Σε έναν χώρο στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στον Πύργο τρύπωσαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι άρπαξαν αποθηκευμένη ξυλεία βάρους πέντε τόνων, την φόρτωσαν σε ένα όχημα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και υπέδειξαν τον χώρο όπου είχαν κρύψει τα ξύλα, τα οποία αποδόθηκαν στον κάτοχό τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικό κομμουνιστικό κόμμα ζητάει να γίνει έρευνα για ενδεχόμενη ανάμιξη της Δύσης στο θάνατο του... Στάλιν


Στον ανακριτή ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο την σύζυγό του στο Άργος


Ο Φουρθιώτης απολογήθηκε εγγράφως στον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης