Μένιος Φουρθιώτης: Απολογήθηκε εγγράφως στον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη

Μένιος Φουρθιώτης: Απολογήθηκε εγγράφως στον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη

Ο Δημήτριος Κοκλώνης είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του για παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας

menios_fourthiotis_24
Εγγράφως ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη ο Μένιος Φουρθιώτης μετά την σύλληψή του για παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας που τον εκπροσωπεί «Ο κ. Φουρθιώτης αναγνωρίζοντας το ατόπημά του και με τη συναίνεση του δικηγόρου του κ Κούγια , ζήτησε εγγράφως συγγνώμη από τον κ. Δημήτριο Κοκλώνη, μέσω του δικηγόρου του Χρήστου Κακαρούνα, και δεσμεύτηκε ότι θα απέχει από δημοσιεύματα και αναρτήσεις συκοφαντικού, υβριστικού και απειλητικού περιεχομένου κατά του Νικολάου Κοκλώνη και της οικογένειάς του»

Η ανακοίνωση από την δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τον Μένιο Φουρθιώτη

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, οδηγήθηκε ο κ. Μένιος Φουρθιώτης ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Πειραιά και της 6ης Τακτικής Ανακρίτριας Πειραιά για παράβαση του άρθρου 370α Π.Κ. (για Παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας – κακούργημα το οποίο επισύρει ποινή καθείρξεως μέχρι 10 ετών), κατόπιν μηνύσεως του κ. Δημητρίου Κοκλώνη.

Είχε προηγηθεί σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, κατά τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς μαγνητοφώνησε τηλεφωνική συνομιλία του με τον Δημήτριο Κοκλώνη, πατέρα του Νικολάου Κοκλώνη, την οποία δημοσίευσε και σκόπευε να δημοσιοποιεί σε συνέχειες στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα που διαθέτει, χωρίς τη συναίνεση για μαγνητοσκόπηση του συνομιλητή του Δημητρίου Κοκλώνη.

Ο κ. Φουρθιώτης αναγνωρίζοντας το ατόπημά του και με τη συναίνεση του δικηγόρου του κ Κούγια , ζήτησε εγγράφως συγγνώμη από τον κ. Δημήτριο Κοκλώνη, μέσω του δικηγόρου του Χρήστου Κακαρούνα, και δεσμεύτηκε ότι θα απέχει από δημοσιεύματα και αναρτήσεις συκοφαντικού, υβριστικού και απειλητικού περιεχομένου κατά του Νικολάου Κοκλώνη και της οικογένειάς του, καθώς και ότι θα τηρεί την εκδοθείσα από 19/02/2024 Προσωρινή Διαταγή της Προέδρου Πρωτοδικών του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Κατόπιν αυτού, ο Μένιος Φουρθιώτης αφέθη ελεύθερος.


Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Η ΝΔ γεμίζει το ευρωψηφοδέλτιο και ετοιμάζεται για συσπείρωση δυνάμεων - Στην ευρωλίστα και η Ασημακοπούλου

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης