Ρόδος: Ισόβια στον γιο που δολοφόνησε τον πατέρα του τον Ιούνιο του 2022

Ρόδος: Ισόβια στον γιο που δολοφόνησε τον πατέρα του τον Ιούνιο του 2022

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον Ευάγγελο Κουλιανό, που δολοφόνησε τον Γιώργο Καριώτη

rodos_kariotis
Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω στον 40χρονο Ευάγγελο Κουλιανό για τη δολοφονία του 75χρονου πατέρα του, Γιώργου Καριώτη, τον Ιούνιο του 2022 στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγούμενο και δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Ο πατροκτόνος, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, αιφνιδίασε τον πατέρα του από πίσω, ενώ με μία πετσέτα του έφραξε τη μύτη και το στόμα. Στη συνέχεια, τον έριξε μπρούμυτα στο πάτωμα του σπιτιού του και αφού ανέβηκε πάνω του και τον ακινητοποίησε, πιέζοντας πάνω του το βάρος του σώματός του, χτύπησε το πρόσωπο του θύματος στο πάτωμα πολλές φορές. Στη συνέχεια, του έδεσε τα χέρια πίσω και έσφιξε ένα σχοινί γύρω από τον λαιμό του, μέχρι που τον στραγγάλισε.

Αρνείται την όποια σχέση με τη δολοφονία

Ο 40χρονος, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία του πατέρα του. Ωστόσο τα στοιχεία έδειξαν ότι η τσάντα του (κίτρινου χρώματος, μάρκας POLO) βρέθηκε πάνω στον καταψύκτη και δίπλα της μία πετσέτα ποτισμένη με το αίμα του θύματος, ίχνη του οποίου βρέθηκαν και στην τσάντα του κατηγορουμένου.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας, διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος είχε υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις, τις οποίες απέδωσε σε προβλήματα μνήμης, λόγω παλαιότερου τραυματισμού του από τροχαίο ατύχημα.

Ωστόσο, τα στοιχεία θεωρήθηκαν ικανά για να τον καταστήσουν ένοχο, καθώς μεταξύ άλλων ήταν το τελευταίο άτομο που επισκέφθηκε το θύμα, κάτι που επιβεβαιώθηκε από μάρτυρα και κεραίες κινητής τηλεφωνίας.




Ειδήσεις σήμερα:

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά: Η απαγωγή στον δρόμο για το πανηγύρι, το σπίτι που χάθηκε στα ζάρια, η γνωριμία με τον Εθνάρχη

Πορνό: Πόσο βλέπουν οι Έλληνες και ποιες είναι οι αγαπημένες κατηγορίες σε κάθε πόλη

Δείτε πώς ο Πιρς Μόργκαν στρίμωξε τον εκπρόσωπο της ισραηλινής κυβέρνησης για τους νεκρούς αμάχους στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης