Στον ανακριτή ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο την σύζυγό του στο Άργος
Ο άνδρας αφού προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στη σύζυγό του χτυπώντας την με σίδερο την περιέλουσε με χλωρίνη
Στα δικαστήρια Ναυπλίου οδηγήθηκε σήμερα ο δράστης του ξυλοδαρμού της συζύγου του στο Αργος, για να βρεθεί ενώπιον ανακριτή.
Ο 34χρονος δράστης από το Άργος, αφού προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στη σύζυγό του χτυπώντας την με σίδερο την περιέλουσε με χλωρίνη. Στη συνέχεια την μετέφερε στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
Η 32χρονη παρέμεινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και έλαβε εξιτήριο.
Μέσα από τις δωρεές τους από την πλατφόρμα, οι χρήστες του efood συνεισφέρουν σε μια πληθώρα σημαντικών σκοπών και αναδεικνύουν τον καθοριστικό κοινωνικό ρόλο της κορυφαίας υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα.
Για την HELLENiQ ENERGY, η στήριξη των γυναικών που βρίσκονται σε ανάγκη δεν είναι απλά μια ημερολογιακή γιορτή, αλλά μία διαρκής πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.
H Vistabet επέστρεψε δυναμικά με νέα καμπάνια που τα «σπάει» και το σύνθημα «Vistabet και καλή διασκέδαση» σε βάζει πρώτο… τραπέζι στο πορτοκαλί Live Casino.