Διαρρήκτης ξήλωσε τους σωλήνες του καλοριφέρ και άρπαξε την τηλεόραση από σπίτι στην Καρδίτσα

Διαρρήκτης ξήλωσε τους σωλήνες του καλοριφέρ και άρπαξε την τηλεόραση από σπίτι στην Καρδίτσα

Ο Έλληνας «ποντικός» εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας

burglar
Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε στο σπίτι μιας Ελληνίδας στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας ο διαρρήκτης που έσπασε ένα παράθυρο, τρύπωσε στο εσωτερικό και ξήλωσε από την εγκατάσταση του καλοριφέρ χάλκινους σωλήνες μήκους 25 μέτρων, ενώ πριν φύγει και άρπαξε μία τηλεόραση.

Ο Έλληνας «ποντικός» εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι βρήκαν και την τηλεόραση που αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Οι σωλήνες δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι πουλήθηκαν σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων από τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Συνελήφθη τραυματισμένος ο διαρρήκτης

Ατζαμής αποδείχθηκε ένας νεαρός ο οποίος προσπάθησε να διαρρήξει ένα λογιστικό γραφέιο στη Νέα Ιωνία Βόλου, τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς έσπασε τη τζαμαρία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από τα γυαλιά! Στον τόπο της διάρρηξης έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι βρήκαν αιμόφυρτο τον δράστη, του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

Στον κοινόχρηστο χώρο μιας πολυκατοικίας στην Πτολεμαΐδα τρύπωσαν ένας 35χρονος Έλληνας και μια 37χρονη αλλοδαπή και άρπαξαν διάφορα αντικείμενα αξίας περίπου 520 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας που βρήκαν τα κλεμμένα αντικείμενα στο σπίτι του ζευγαριού σε περιοχή της Φλώρινας, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης κατηγορούμενους για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.




Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικός στις 28 Φεβρουαρίου - 24ωρη απεργία από την ΑΔΕΔΥ

Απογευματινά χειρουργεία: Πυρετός διεργασιών για την έναρξή τους – Δείτε τις αμοιβές χειρουργών και αναισθησιολόγων

Ο οίκος της Σαβοΐας στην Ιταλία: Η σκοτεινή ζωή και το τέλος ενός διαδόχου χωρίς στέμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης