Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν ιδιοκτήτη οπωροπωλείου στην Ηλεία

Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν ιδιοκτήτη οπωροπωλείου στην Ηλεία

Δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κατάστημα και αφού τον απείλησαν με μαχαίρι, άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές – Άρπαξαν 4.000 ευρώ από τα δύο ταμεία της επιχείρησης, ξήλωσαν το καταγραφικό και έφυγαν

astynomia
Αιφνιδιάστηκε ο ιδιοκτήτης ενός οπωροπωλείου στη Βάρδα της Ηλείας, όταν στο κατάστημά του εισέβαλαν δύο κουκουλοφόροι που τον απείλησαν με μαχαίρι και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές, απαιτώντας να ανοίξει τα δυο ταμεία και να τους δείξει το καταγραφικό από τις κάμερες.

Ήταν γύρω στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης και, παρ' όλο που το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, κανείς δεν πήρε είδηση τη ληστεία. Οι κακοποιοί, που φαίνεται ότι ήταν αλλοδαποί καθώς μιλούσαν σπαστά ελληνικά, υποχρέωσαν τον οπωροπώλη να καθίσει σε μια καρέκλα, άρπαξαν 4.000 ευρώ από τα δυο ταμεία της επιχείρησης, ξήλωσαν το μηχάνημα στο οποίο είχαν καταγράφει και το πήραν μαζί τους.

Αμέσως μετά, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία, περιπολικά και μοτοσικλετιστές της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι όμως είχαν προλάβει να εξαφανιστούν. Για την εξιχνίαση της ληστείας διενεργούν έρευνες οι αστυνομικοί του τμήματος Βουπρασίας και της Ασφαλείας Ήλιδας.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι «εκκαθαρίσεις» των μελών του Πολιτικού Γραφείου του Κ.Κ. από τον Στάλιν και το τέλος των αντιπάλων του Πούτιν

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και στο κόμμα 1.000%, θα γίνω πρωθυπουργός

Η ώρα της Γεροβασίλη απέναντι στον Κασσελάκη και το σενάριο για τρίτη υποψηφιότητα - Ποιοι δεν θέλουν να στηθούν κάλπες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης