Λάρισα: Μαθητές βρήκαν ναρκωτικά στο προαύλιο σχολείου

Λάρισα: Μαθητές βρήκαν ναρκωτικά στο προαύλιο σχολείου

Κρυμμένες μέσα σε ένα λούκι υδρορροής του προαυλίου υπήρχαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη σε μορφή «φούντας»

peripoliko_mera_art
Ανησυχίες στην εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας, αλλά και στους γονείς, προκαλεί η είδηση ότι ανήλικοι μαθητές βρήκαν «φιξάκια» ναρκωτικών που είχαν κρύψει άγνωστοι στο προαύλιο του κτιρίου όπου στεγάζονται το 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο της πόλης, την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι μαθητές ανακάλυψαν κρυμμένες μέσα σε ένα λούκι υδρορροής του προαυλίου τρεις συσκευασίες με κάνναβη σε μορφή "φούντας" και αμέσως ενημέρωσαν τους καθηγητές τους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σχολείο έφτασαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Εκείνοι κατέσχεσαν τα τρία «φιξάκια» που περιείχαν συνολικά πέντε γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και διενεργούν έρευνες για να εντοπίσουν αυτούς που τα έκρυψαν, εξετάζοντας βίντεο από κάμερες καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής που μπορεί να τους έχουν καταγράψει να μπαίνουν η να βγαίνουν από το σχολείο.

Ανήλικος είχε «φιξάκια» κάνναβης

«Φιξάκια» με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης είχε στις τσέπες του ένας ανήλικος Έλληνας, ο οποίος κυκλοφορούσε ύποπτα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Άργος και υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο ανήλικος προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια Άργους- Μυκηνών, άνδρες της οποίας συνέλαβαν και την 50χρονη αλλοδαπή μητέρα του για παραμέληση της εποπτείας του και τους οδήγησαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.




Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 120 τρακτέρ «όργωσαν» το Σύνταγμα - Φεύγουν στις 11 οι αγρότες

Άστατος σήμερα ο καιρός, με 20αρια το Σαββατοκύριακο

Φουντώνει ο πόλεμος ΣΚΑΪ - Κανάκη: Πώς ξεκίνησε και πώς κατέληξε στην ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης