Πέραμα: «Δεν είμαι το κτήνος που λένε, δεν χτυπούσα το σκυλί αλλά το πάτωμα» λέει ο 38χρονος

Πέραμα: «Δεν είμαι το κτήνος που λένε, δεν χτυπούσα το σκυλί αλλά το πάτωμα» λέει ο 38χρονος

Ο Σταύρος Τουλιάκης υποστηρίζει ότι χρησιμοποιούσε ειδική μυγοσκοτώστρα με ταινία για να συνετίσει τα σκυλιά του που τσακώνονταν

andras_perama_arthro
«Δεν είμαι αυτό το κτήνος που περιγράφουν, δεν είμαι βασανιστής ζώων» λέει στο protothema.gr ο Σταύρος Τουλιάκης από το Άνω Πέραμα, που εδώ και λίγα 24ωρα έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη, με ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και στο οποίο φαίνεται να χτυπά τον σκύλο του.

Ο δράστης στο Πέραμα που φαίνεται να χτυπάει το άτυχο σκυλί έχει ήδη συλληφθεί. Αυτή τη στιγμή δίνει κατάθεση.

Posted by Σταματίνα Σταματάκου on Saturday, October 14, 2023


Όπως εξηγεί το βίντεο είναι με τέτοιο τρόπο τραβηγμένο ώστε να μην φαίνεται η πραγματική αλήθεια, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα τα 11 σκυλιά του τσακώνονταν άγρια στην αυλή του σπιτιού:

«Στο βίντεο φαίνομαι ως κτήνος και βασανιστής των ανυπεράσπιστων σκυλιών μου, όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Η κυρία που τράβηξε το βίντεο και μάλιστα με zoom για να μην φαίνεται ολόκληρη η εικόνα ήξερε τι έκανε. Αν τραβούσε κανονικά θα φαινόταν πως εγώ δεν χτυπούσα σε καμία περίπτωση το σκυλί, αλλά το πάτωμα και μάλιστα με τόση δύναμη ώστε να κάνει θόρυβο γιατί το αντικείμενο που κρατάω δεν είναι τίποτε άλλο από μια πλαστική μυγοσκοτώστρα, την οποία έχω καλύψει με χαρτοταινία».

perama-skilos
O 38χρονος από το Πέραμα με τον σκύλο του


Ο ίδιος μάλιστα περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το όλο σκηνικό για το οποίο συνελήφθη το περασμένο Σάββατο: «Επίσης η κυρία που πρέπει να με έχει καταγγείλει κι άλλες φορές στην αστυνομία δεν φρόντισε για τους δικούς της σκοπούς να τραβήξει όλη την επίμαχη σκηνή. Εκείνη την ώρα εγώ ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα όταν τα σκυλιά μου βρισκόντουσαν όλα στην αυλή και τσακωνόντουσαν. Όσο κι αν τους φώναζα να ησυχάσουν δεν έδιναν καμία σημασία μέχρι που πήρα την μυγοσκοτώστρα και βγήκα έξω να τα ηρεμήσω. Τα σκυλιά δεν είναι ένα αλλά οκτώ στο σύνολο η μάνα τους και τα επτά παιδιά της που είναι κουτάβια».

«Για την αγάπη που τους τρέφω εγκατέλειψα το σπίτι μου στο Κάτω Πέραμα και ήρθα στο πατρικό της μάνας μου στο Άνω Πέραμα. Από τριών μηνών που είναι τα σκυλιά ζούμε εδώ. Έχω δεθεί μαζί τους και δηλώνω φιλόζωος, καθώς από μικρό παιδί βοηθάω γάτες και σκυλιά. Την Ήρα την μάνα τους στην Ισπανία μου την έφεραν κακό χάλι και την πήρα. Η εγκυμοσύνη της δυστυχώς προέκυψε δεν ήταν κάτι που το ήθελα. Απλά κάποιος ασυνείδητος εγκατέλειψε το σκύλο του στο δρόμο, ο οποίος την ώρα που έλειπα από το σπίτι βρήκε το σκυλί μου και έκανε ο,τι έκανε» προσθέτει ο 38χρονος.

Κλείσιμο
perama-skilos3
Η προσαρμοσμένη μυγοσκοτώστρα που χρησιμοποιεί ο 38χρονος
perama-skilos2


Σύμφωνα με τον Σταύρο Τουλιάκη η αστυνομία δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγε στο σπίτι του: «Oι αστυνομικοί με γνωρίζουν όλοι γιατί μου έχουν γίνει κι άλλες συστάσεις τον τελευταίο μήνα. Προφανώς από την κυρία αυτή, που αν και μένει μακριά ενοχλείται. Οι αστυνομικοί έχουν έρθει κι έχουν δει πως ζουν τα σκυλιά μου εδώ, πως τα έχω και πως τα φροντίζω. Τα σκυλιά αυτά είναι τα παιδιά. Μέχρι στιγμή κανένας δεν με έχει απειλήσει πως θα μου τα πάρει γιατί η αλήθεια φαίνεται».

Από τα σκυλιά, λέει τέλος, ότι δεν λείπει η αγάπη και η φροντίδα καθώς ο ίδιος εργάζεται με μέρος το χρημάτων του το ξοδεύει για εκείνα: «Αν και προοριζόμουν για τα σώματα ασφαλείας, ωστόσο με κέρδισε το επάγγελμα του ελασματουργού συγκολλητής σε πλοία και από 17ετών εργάζομαι στα ναυπηγεία του Περάματος. Το βίντεο φαίνεται τρομακτικό η αλήθεια είναι αυτή, όμως παίζω θέατρο για να σταματήσουν να τσακώνονται. Δεν είμαι βασανιστής σε καμία περίπτωση, δεν τα χτυπάω, αντιθέτως προσπαθώ να μην τσακώνονται. Δεν είμαι αυτό το κτήνος που περιγράφουν, αν ήμουν θα το έκανα κρυφά και δεν θα φαινόταν τίποτα προς τα έξω. Είναι τρομερό αυτό που έχει συμβεί σε βάρος μου γιατί με απειλεί κόσμος ακόμα και με την ζωή μου. Σήμερα μαθαίνω για το πρόστιμο που μου έχει επιβληθεί δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω».


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο Παναγιώτης Λιαδέλης μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ στον Βόλο

Νεκρός ο τρομοκράτης των Βρυξελλών - Σκοτώθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης και τα άγνωστα παιχνίδια με τη CIA και το FBI
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης