Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης (15/6) στα δικαστήρια της Καλαμάτας μεταφέρθηκαν οι εννιά συλληφθέντες για το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου.
Μετά από μια μακρά προανακριτική διαδικασία το Λιμενικό προέβη στις συλλήψεις εννιά ατόμων, όλοι αιγυπτιακής καταγωγής, που φέρεται να είναι διακινητές, μέλη παράνομου δουλεμπορικού κυκλώματος.
Σημειώνεται πως οι Αρχές οδηγήθηκαν στις συλλήψεις μετά τις καταθέσεις των διασωθέντων. Το μοιραίο αλιευτικό σκάφος απέπλευσε άδειο από την Αίγυπτο με τη Λιβύη να αποτελεί ενδιάμεσο σταθμό του, εκεί όπου επιβιβάστηκαν όλοι οι μετανάστες, με τελικό προορισμό την Ιταλία.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.