O κύκλος των μαρτυριών, γιατρών και νοσηλευτώντων Νοσοκομείων που είχαν υποδεχθεί την Τζωρτζίνα, ξεκινά σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου δικάζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου τόσο για την δολοφονία όσο και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της.
Ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, κατά την είσοδο του νωρίτερα στο μικτο Ορκωτό δικαστήριο, προανήγγειλε εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Έκανε λόγο για αυθαίρετες επιστημονικές προσεγγίσεις αλλά και για πολύ μεγάλα κενά στις αναφορές του εν διαστάσει συζύγου της εντολέως του Μάνου Δασκαλάκη.
«Καντε υπομονή, σήμερα θα αναδειχθούν κι άλλα», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος.
Σε σχέση με την πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ο κ. Κούγιας είπε ότι δεν έχει προσωπικά με κανέναν και πως αναγνωρίζει μόνον τους μάχιμους δημοσιογράφους.
«Αν ήθελα να βιαιοπραγήσω θα το είχα κάνει. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, αναγνωρίζω μόνο τους μάχιμους δημοσιογράφους κι όχι αυτούς που μου ασκούν κριτική μέσα από τα στούντιο και τα γραφεία. Δεν μπορούν άνθρωποι χαμηλού επιπέδου να ονομάζονται δημοσιογράφοι. Για κάθε λέξη και κάθε πρόταση της ανακοίνωσης της ΕΣΗΕΑ, τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη» και πρόσθεσε:
«Σήμερα καταθέτουν γιατροί και ολοκληρώνεται η κατάθεση του Δασκαλάκη. Όσο για αυτό που είπε για το σπέρμα, να προσέχει τις παρέες του, δεν μπορεί δικονομικά να φέρει μηνύματα τρίτων».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.