ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τον έκαναν… τόπι στο ξύλο!

Τον έκαναν… τόπι στο ξύλο!

Στα ίχνη μιας ακόμη συμμορίας Πακιστανών που τρομοκρατούν ομοεθνείς τους για να τους αναγκάζουν να τους πληρώνουν «μερίδιο»

Δεν επιστρέφουν τη Μόρφου οι Τούρκοι
Τον έκαναν… τόπι στο ξύλο!

Στα ίχνη μιας ακόμη συμμορίας Πακιστανών που τρομοκρατούν ομοεθνείς τους για να τους αναγκάζουν να τους πληρώνουν «μερίδιο» από όσα κερδίζουν εργαζόμενοι σκληρά, βρίσκεται η Ασφάλεια του Ηρακλείου μετά την επίθεση που κατήγγειλε σε βάρος του ένας νεαρός αλλοδαπός.

Όπως κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών ο 26χρονος Πακιστανός, τέσσερις ομοεθνείς του -τους οποίους, μάλιστα, είπε ότι δεν γνώριζε!- εισέβαλαν ξαφνικά στο σπίτι του στην περιοχή  Γαλιά του δήμου Φαιστού και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν αλύπητα! Όταν οι δράστες έφυγαν, χωρίς να κλέψουν κάτι από το σπίτι, το θύμα κατέφυγε στην Αστυνομία.

Ο 26χρονος έδωσε σαφή περιγραφή των εισβολέων και οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις δεν άργησαν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν για απλές σωματικές βλάβες και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Πρόκειται για έναν 19χρονο, έναν 21χρονο και έναν 27χρονο, που αναγνωρίστηκαν από τον τραυματία και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης