Εξαρθρώθηκε σπείρα με 19 κλοπές στην Βοιωτία

Εξαρθρώθηκε σπείρα με 19 κλοπές στην Βοιωτία

Στην δυτική Αττική ήταν το ορμητήριο της οργανωμένης συμμορίας 

burglar
Στην δυτική Αττική ήταν το ορμητήριο μιας οργανωμένης συμμορίας που διέπραξε συνολικά 16 κλοπές και τρεις απόπειρες σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, από τις 30 Σεπτεμβρίου. Στην εξάρθρωσή της οδήγησε η σύλληψη ενός μέλους της επειδή... οδηγούσε χωρίς δίπλωμα!

Ο συγκεκριμένος Έλληνας είχε συλληφθεί το Σάββατο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., αλλά στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενήργησε η Ασφάλεια Θηβών προέκυψε η εμπλοκή του σε 13 διαρρήξεις και τρεις απόπειρες σε σπίτια, σε άλλη μια σε αγροτική αποθήκη και σε μια σε εργοστάσιο, καθώς και σε μια κλοπή φορτηγού. Για την συμμετοχή τους σε αυτές, ταυτοποιήθηκαν τέσσερις συνεργοί του, τρεις εκ των οποίων Έλληνες και ο τέταρτος αλλοδαπός.

Η αξία της λείας τους σε χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρικά μηχανήματα και εργαλεία, μεγάλη ποσότητα σπόρων τριφυλλιού και άλλα αντικείμενα από τις συνολικά 19 περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, υπερβαίνει τα 50.000 ευρώ! Για την διάρρηξη στο εργοστάσιο, ταυτοποιήθηκαν ακόμη ένας αλλοδαπός και μία Ελληνίδα που δεν συμμετείχαν στις υπόλοιπες περιπτώσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και κλοπές κατά συρροή και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ εξετάζεται αν τυχόν η σπείρα έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.



Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν είχα να πληρώσω την κηδεία της μητέρας μου», δικαιολογείται ο συνταγματάρχης ληστής τραπεζών

Επιστρέφονται αναδρομικά τα πρόστιμα σε όσους άνω των 60 δεν εμβολιάστηκαν - Ποιοι είναι οι όροι

Aκροδεξιοί σχεδίαζαν πραξικόπημα στη Γερμανία! - 25 συλλήψεις 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης