Κορινθία: Συνελήφθησαν για 15 διαρρήξεις δύο ανήλικοι και ένας 19χρονος

Κορινθία: Συνελήφθησαν για 15 διαρρήξεις δύο ανήλικοι και ένας 19χρονος

Είχαν διαπράξει συνολικά ακόμη 11 διαρρήξεις και τρεις απόπειρες σε επιχειρήσεις και καταστήματα μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες

diarrixeis
Η άμεση σύλληψη δυο ανήλικων αγοριών, το απόγευμα της Πέμπτης στην Κόρινθο, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας για μια διάρρηξη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, στο οποίο έσπασαν την τζαμαρία και έκλεψαν χρήματα τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση συνολικά 15 διαρρήξεων.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη ενός αλλοδαπού και ενός 17χρονου Έλληνα οι οποίοι συνελήφθησαν και αποκαλύφθηκε ότι, μαζί με έναν 19χρονο αλλοδαπό που αναζητείται, είχαν διαπράξει άλλες 11 διαρρήξεις και τρεις απόπειρες σε επιχειρήσεις και καταστήματα στην Κόρινθο και το Λουτράκι από τις 25 Ιουλίου ως τις 24 Οκτωβρίου και είχαν αρπάξει χρήματα, κινητά τηλέφωνα, μια ηλεκτρική συσκευή και είδη ρουχισμού αξίας άνω των 3.500 ευρώ.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στα σπίτια των τριών νεαρών και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους. Οι ανήλικοι κακοποιοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές και περιλαμβάνει τον ασύλληπτο 19χρονο. Μαζί τους οδηγήθηκαν στον δικαστικό λειτουργό η 36χρονη μητέρα του αλλοδαπού και η 48χρονη Ελληνίδα μητέρα του 17χρονου, που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Γυναίκες έκλεψαν χρυσές λίρες

Από την Ασφάλεια εξιχνιάστηκε η κλοπή που είχε γίνει μέρα- μεσημέρι στις 21 Νοεμβρίου σε ένα σπίτια στην πόλη των Τρικάλων, όταν άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ενοίκου, τρύπωσαν μέσα και άρπαξαν 32 χρυσές λίρες και μία χρυσή βέρα. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δράστες ήταν τρεις Έλληνες, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στον Πειραιά: 23χρονος σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του και παραδόθηκε

Σημαντική αύξηση των εμφραγμάτων 2-4 μέρες ύστερα από μία μεγάλη σεισμική δόνηση


«Ο Ερντογάν με αποκαλούσε Χίτλερ κάθε έξι ώρες» λέει ο Νετανιάχου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης