Χανιά: Ποινική δίωξη στον 23χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό νεαρής Σουηδής τουρίστριας

Χανιά: Ποινική δίωξη στον 23χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό νεαρής Σουηδής τουρίστριας

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας - Αναζητείται ακόμη ένας 19χρονος που συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό

dras
Το κατώφλι του εισαγγελέα Χανίων πέρασε σήμερα το μεσημέρι ο 23χρονος  κατηγορούμενος για τον βιασμό της 21χρονης Σουηδής τουρίστριας στα Χανιά, η οποία τον αναγνώρισε ως έναν από  τα συνολικά δύο άτομα που προέβησαν στον ομαδικό βιασμό της.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί, λόγω μέθης καθώς και ποινική δίωξη για σωματικές βλάβες και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr.

dras
drastis


Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Ο 23χρονος ισχυρίζεται πως ό,τι συνέβη, έγινε με την συναίνεση της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αναζητείται και ένας 19χρονος, ο οποίος επίσης καταγγέλθηκε ότι συμμετείχε στον βιασμό.

Κλείσιμο
drast


Η καταγγελία της νεαρής τουρίστριας

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 21χρονη στην Κρήτη, καθώς έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η 21χρονη από τη Σουηδία έπινε αμέριμνη το ποτό της σε μπαρ των Χανίων.

Εκεί γνώρισε δύο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 23 και 19 χρόνων οι οποίοι μετά από κάποια ώρα της πρότειναν να πάνε μία βόλτα. Οι δύο νεαροί την οδήγησαν σε ένα ερημικό μέρος όπου την βίασαν, πρώτα ο ένας και στη συνέχεια ο άλλος. Ενώ στη συνέχεια έφυγαν και την παράτησαν μόνη της αφού πρώτα της έκλεψαν την τσάντα.

Μάλιστα, φαίνεται πως η 21χρονη εξαιτίας αρκετής κατανάλωσης αλκοόλ ήταν σε ημιλιπόθυμη  κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αστυνομία οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, ενώ αναζητούν τον 19χρονο.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος

Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδονησία: Οπαδοί ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου σε γήπεδο, πάνω από 174 οι νεκροί

Φωτιά σε δασική έκταση στο Μελιδόνι Φθιώτιδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης