Ημαθία: «Μαϊμού» έμπορος απέσπασε προϊόντα αξίας 6.500 ευρώ

Ημαθία: «Μαϊμού» έμπορος απέσπασε προϊόντα αξίας 6.500 ευρώ

Όταν παρέλαβε τα προϊόντα, ο έμπορος έγινε καπνός και δεν πλήρωσε ποτέ - Ταυτοποιήθηκε αλλά παραμένει άφαντος ο ίδιος και τα... φρούτα του

frouta
Θύμα απατεώνα που προσποιήθηκε τον έμπορο ο οποίος δήθεν ήθελε να αγοράσει τα προϊόντα της έπεσε η 62χρονη ιδιοκτήτρια μιας επιχείρησης εμπορίας φρούτων σε περιοχή της Ημαθίας, καθώς του έδωσε προϊόντα συνολικής αξίας 6.688 ευρώ, αλλά δεν εισέπραξε ποτέ το αντίτιμο.

Ο "μαϊμού" έμπορος επικοινώνησε με τη γυναίκα στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου με το πρόσχημα της παραγγελίας, αλλά όταν παρέλαβε τα προϊόντα έγινε... καπνός! Μετά την καταγγελία της 62χρονης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ταυτοποίησαν ως δράστη έναν 51χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Ωστόσο, παραμένει άφαντος τόσο ο ίδιος όσο και το φορτίο με τα φρούτα.

Εξαπάτησε ηλικιωμένη με χρέος του γιου της

Στο σπίτι μιας ηλικιωμένης σε περιοχή της Πέλλας εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας άγνωστος Έλληνας, ο οποίος επικαλέστηκε ότι ο γιος της του όφειλε χρήματα και κατάφερε να την πείσει να του δώσει 800 ευρώ! Ο απατεώνας πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε, ωστόσο οι άνδρες της Ασφάλειας εξιχνίασαν την υπόθεση και κατάφεραν να τον εντοπίσουν το Σάββατο. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το δίλημμα «εγώ ή ο Τσίπρας», επίθεση στον Ανδρουλάκη και άνοιγμα στο Κέντρο

Σχολεία: Επιστροφή στα θρανία χωρίς μάσκες και τεστ

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές στα βορειοανατολικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης