Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε γειτονιά Ρομά στο Χαλάνδρι, καθώς μια 8χρονη βρέθηκε από περαστικό εγκαταλελειμμένη και χωρίς τις αισθήσεις της μέσα σε αυτοκίνητο.
Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα, Παρασκευή, μέσα από το δελτίο του Mega.
Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές και το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cm48bu1kvi81)
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η 8χρονη κατέληξε από θερμοπληξία.
Οι γονείς της, ένας 27χρονος και μία 29χρονη, αμφότεροι Ρομά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα σχετικά με το πώς βρέθηκε η 8χρονη μέσα στο όχημα και πόσες ώρες έμεινε εκεί.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.