Λιβαδειά: Ληστής με τελεσίδικη καταδίκη οδηγήθηκε στην φυλακή

Λιβαδειά: Ληστής με τελεσίδικη καταδίκη οδηγήθηκε στην φυλακή

Θα εκτίσει την ποινή των έξι ετών κάθειρξης που εκκρεμούσε σε βάρος του

ilikiomenos-xeiropedes
Τελεσίδικα είχε καταδικαστεί για ληστεία ένας Έλληνας με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος ως την στιγμή που εντοπίστηκε στη Λιβαδειά από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης έξι ετών που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Καταζητούμενος ζωοκλέφτης συνελήφθη στα σύνορα

Να φύγει από τη χώρα από το συνοριακό σημείο ελέγχου Μέρτζανης επιχείρησε το βράδυ της Δευτέρας ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για ζωοκλοπή, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και του τμήματος Κόνιτσας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Στη Λάρισα, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ.

Στους Σοφάδες Καρδίτσας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη μάνα του, επειδή του ζήτησε νερό!

Στο κινητό από σήμερα δίπλωμα και ταυτότητα - Δείτε πώς θα είναι


Lufthansa - Γερμανία: Απεργούν οι εργαζόμενοι, περίπου 1000 ακυρώσεις πτήσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης