Λεωφόρος Μαραθώνος: Σοκάρουν οι περιγραφές από το τροχαίο με τον νεκρό 34χρονο - «Έτρεχε τουλάχιστον με 160-180»
«Βρήκε στο δέντρο και εκσφενδονίστηκε γύρω στα 30 μέτρα πιο μπροστά, ενώ το μπροστινό κομμάτι του αμαξιού είχε κοπεί τελείως στη μέση», λένε στο protothema.gr αυτόπτες μάρτυρες
Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στην Λεωφόρο Μαραθώνος.
Το μαύρο ΙΧ που οδηγούσε ο 34χρονος κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα με κατεύθυνση προς την Νέα Μάκρη. Στη στροφή που οδηγεί προς το Μάτι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε σε ένα δέντρο.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα το όχημα να κοπεί κυριολεκτικά στα δύο και το μπροστινό κομμάτι του να εκσφενδονιστεί στο διαχωριστικό διάζωμα. Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος και σοκαριστικός.
«Έτρεχε τουλάχιστον με 160-180 χιλιόμετρα την ώρα. Βρήκε στο δέντρο και εκσφενδονίστηκε γύρω στα 30 μέτρα πιο μπροστά. Το μπροστινό κομμάτι του αμαξιού είχε κοπεί τελείως στη μέση. Από τα πετάλια και μετά δεν υπήρχε αυτοκίνητο.
Κλείσιμο
Ο άνθρωπος εκσφενδονίστηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και πέθανε ακαριαία. Είχε τραύματα στο λαιμό δεν ξέρω αν είχε αποκολληθεί το κεφάλι του εντελώς. Η μία συνάδελφος μου είπε ότι κόπηκε σχεδόν τελείως το κεφάλι», λέει στο protothema.gr ο κ. Νίκος, υπεύθυνος του ξενοδοχείου μπροστά από το οποίο συνέβη το σοβαρό δυστύχημα.
Ακούστε τη μαρτυρία για το συγκλονιστικό τροχαίο:
Εκείνη την ώρα, στο ξενοδοχείο βρίσκονταν δύο υπάλληλοι οι οποίοι άκουσαν το μπαμ και βγήκαν έξω να δουν τι είχε συμβεί.
Μόλις είδαν τον 34χρονο στο έδαφος σχεδόν αποκεφαλισμένο τον σκέπασαν με ένα σεντόνι ενώ ένας άλλος υπάλληλος πήρε έναν πυροσβεστήρα προκειμένου να σβήσει τη φωτιά που εκδηλώθηκε στη μηχανή του αυτοκινήτου.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.