Τραγωδία τα ξημερώματα στην Κρήτη με έναν άνδρα να βρίσκει τραγικό και ακαριαίο θάνατο!
Όλα έγιναν στις 2 τα ξημερώματα όταν ένας ασθενής που νοσηλευόταν στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου σε κατάσταση σύγχυσης και βούτηξε στο κενό.
Ο θάνατος του 81χρονου ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ακαριαίος ενώ όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της συζύγου του.
Η πτώση του ηλικιωμένου από ύψος 12 μέτρων έχει καταγραφεί από την Αστυνομία ως αυτοχειρία και πλέον διερευνώνται οι λόγοι που οδήγησαν τον αυτόχειρα στο απονενοημένο διάβημα.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.