Λιβαδειά: Σπείρα «ποντικών» διέρρηξε δύο σπίτια και ένα αυτοκίνητο

Λιβαδειά: Σπείρα «ποντικών» διέρρηξε δύο σπίτια και ένα αυτοκίνητο

Έκλεψαν συνολικά κοσμήματα και αντικείμενα αξίας 15.500 ευρώ

arta28
Χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 15.500 ευρώ ήταν η λεία μιας σπείρας πέντε Ελλήνων “ποντικών” από τις διαρρήξεις δύο σπιτιών και σε ένα αυτοκίνητο, που είχαν κάνει τον περασμένο Αύγουστο σε διαφορετικές περιοχές της Λιβαδειάς.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες και εξιχνιάστηκαν οι τρεις κλοπές, μια από τις οποίες έγινε σε ένα ανασφάλιστο φορτηγό από το οποίο είχαν κλέψει ένα τσαντάκι που περιείχε 300 ευρώ, προσωπικά έγγραφα του παθόντα και τραπεζικές κάρτες. Το όχημα του ενός κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη των κλοπών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ ερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας των τριών συνεργών τους.

Έκλεψε ακόμη και τα... φανάρια φορτηγού!

Ταυτοποιήθηκε ο Έλληνας δράστης που έκλεψε 240 ευρώ, δύο μπουφάν, ένα κλειδί αυτοκινήτου και ένα προσωπικό έγγραφο από την αποθήκη ενός σπιτιού στον Τύρναβο στις 10 Φεβρουαρίου, αλλά οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι και στις 27 Ιανουαρίου είχε κλέψει τα... πίσω φανάρια από το Ι.Χ. φορτηγό του ίδιου ιδιοκτήτη, ενώ είχε σπάσει και το πίσω παρμπρίζ του οχήματος για να κλέψει προσωπικά έγγραφα! Για τις δύο περιπτώσεις σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ειδήσεις σήμερα

Ουκρανική κρίση: Κρεσέντο παραβιάσεων της εκεχειρίας Ουκρανίας-Ρωσίας με πάνω από 650 εκρήξεις

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ, αναζητούνται απαντήσεις στο «Σύνδρομο Μινχάουζεν»

Τα ραντεβού Μητσοτάκη-Αμερικανών στο Μόναχο, «πρόβα» για τον Λευκό Οίκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης