Έρχονται προσλήψεις μονίμων στο Λιμενικό Σώμα

Έρχονται προσλήψεις μονίμων στο Λιμενικό Σώμα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

LIMENIKO-PROSLIPSEIS
Προκηρύσσεται διαγωνισμός για την εισαγωγή ιδιωτών (ανδρών – γυναικών) στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ως ακολούθως:


-Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής καθορίζεται σε είκοσι επτά και σε εκατό, αντιστοίχως.


Όσοι/ες έχουν τα παραπάνω προσόντα και επιθυμούν να εισαχθούν στις παραγωγικές Σχολές του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., συμπληρώνουν ηλεκτρονικά αίτηση – υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εισαγωγής στην Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ή / και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το διαγωνισμό,  έως και 18 Φεβρουαρίου του 2022 ημέρα Παρασκευή.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Καλλιάνος στο protothema: Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα στοχοποιούν οι καταιγίδες με ανέμους έως 9 μποφόρ, χιόνια και στην Αττική

Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη: Θέλω να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει

Δολοφονία Άλκη: Πήραν προθεσμία από την Ανακρίτρια οι 8 συλληφθέντες - «Δολοφόνοι, καθάρματα», τους φώναζαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης