Συγκλονίζει η μαρτυρία 18χρονου: Έτσι με μαχαίρωσαν για να πάρουν την αλυσίδα μου

Συγκλονίζει η μαρτυρία 18χρονου: Έτσι με μαχαίρωσαν για να πάρουν την αλυσίδα μου

Ο νεαρός περιγράφει στο protothema.gr όσα έζησε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν τρεις μεγαλόσωμοι άνδρες του επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν

18xronos_ekso
Από τη μια στιγμή στην άλλη όλα πάγωσαν, το σώμα του άρχισε να μουδιάζει και η σκέψη του να παραδίνεται στον τρόμο... Θρίλερ εκτυλίχθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας όταν 18χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και στη συνέχεια να μεταφερθεί, με τραύματα στο σώμα, στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Για καλή του τύχη διέφυγε τον σοβαρό κίνδυνο, καθώς η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Το θρίλερ της επίθεσης με μαχαίρι εκτυλίχθηκε στις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στην Πατησίων, κοντά σε ηλεκτρικό σταθμό. Τρεις αλλοδαποί άντρες, που φορούσαν μάσκα, παρακολουθούσαν επί ώρα το θύμα, έχοντας επισημάνει την αλυσίδα που φορούσε.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο 18χρονος στο protothema.gr, η αλυσίδα αξίας που φορούσε στον λαιμό του οδήγησε τους τρεις δράστες στην πράξη ακραίας βίας.

Εξηγεί ότι τρεις μεγαλόσωμοι, πιθανότατα αλλοδαποί, ηλικίας από 25 έως 27 ετών, τον παρακολουθούσαν στο βαγόνι του ηλεκτρικού και όταν το θύμα κατέβηκε στον «Άγιο Ελευθέριο», το ακολούθησαν και κατόπιν τον ξυλοκόπησαν.

18xronos_alisida


«Το περιστατικό έγινε στην Πατησίων. Ήμουν στον ηλεκτρικό και κατέβηκα στον "Άγιο Ελευθέριο". Τρεις εύσωμοι άντρες, ηλικίας από 25 έως 27 ετών, με πλησίασαν. Φορούσα αλυσίδα αξίας» δηλώνει ο νεαρός κι εξηγεί πώς αφαιρέθηκε η αλυσίδα από τον λαιμό του. «Έριξαν καυστική σόδα πάνω στην αλυσίδα και την έκοψαν» επισημαίνει ο 18χρονος που προέβαλε αντίσταση, δέχθηκε ωστόσο μαχαιριά στο στομάχι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

«Γλίτωσα στο παρά πέντε» λέει μετά την περιπέτεια που θυμίζει σκηνή ταινίας θρίλερ. «Εύχομαι να μην νιώσει κανείς όσα ένιωσα εγώ. Έχασα τη Γη κάτω από τα πόδια μου», προσθέτει ο νεαρός, συγκλονισμένος από την αιφνιδιαστική επίθεση που δέχθηκε.

Μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός καθώς ο πατέρας του τον μετέφερε στο νοσοκομείο και γλίτωσε έτσι τη χειρουργική επέμβαση.

Νοσηλεύεται ακόμη σε κατάσταση σοκ προσπαθώντας να συνέλθει μετά τη βία που υπέστη, ενώ σε εξελιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών.

18xronos_2
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

140.000 τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού - Ελπίδα από τα νέα εμβόλια και χάπια

Το μπραντεφέρ Ρωσίας-ΗΠΑ χτυπάει «κόκκινο» και το Κίεβο «λυγίζει» περιμένοντας... έναν πόλεμο

Συγκινητικό μήνυμα για τον Αλκη σε ταράτσα καταστήματος εστίασης στη Θεσσαλονίκη - «Αποτύχαμε... Συγγνώμη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης