Γυναίκα νοίκιασε χώρο και τον έκανε χαρτοπαικτική λέσχη

Γυναίκα νοίκιασε χώρο και τον έκανε χαρτοπαικτική λέσχη

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ' αυτοφώρω την «οικοδέσποινα» και άλλους τέσσερις Έλληνες που έπαιζαν χαρτιά στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι

Almyros-xartopaignio
Ακόμη και ένα αυτοσχέδιο τραπέζι στο οποίο τοποθέτησε πράσινη τσόχα είχε εγκαταστήσει μέσα σε έναν κλειστό χώρο που νοίκιασε στον Αλμυρό Μαγνησίας μια γυναίκα για να τον μετατρέψει σε χαρτοπαικτική λέσχη, φυσικά χωρίς να ζητήσει καν την έκδοση άδειας λειτουργίας!

Η λειτουργία του «ναού» του παράνομου τζόγου υπέπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών της Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο μαζί με συναδέλφους τους του τοπικού τμήματος, το βράδυ της Τρίτης. Έτσι, συνέλαβαν επ' αυτοφώρω την «οικοδέσποινα» και άλλους τέσσερις Έλληνες που έπαιζαν χαρτιά στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Εκτός από αυτό, κατασχέθηκαν 15 τράπουλες, δυο βαλιτσάκια με 790 μάρκες, 14 αυτοσχέδια σημειώματα με συνθηματικούς κωδικούς και ποσά, καθώς και 660 ευρώ. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και της αντικαπνιστικής νομοθεσίας!

Ειδήσεις σήμερα:

Νεαρός χτύπησε τη μητέρα της ανήλικης συντρόφου του στον Βόλο

Παυλάκης: Η μετάλλαξη Omicron θα «σαρώσει» τους ανεμβολίαστους

Ισχυρές βροχές σήμερα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - «Ανοιξιάτικο»... ποδαρικό στο 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης