Θεσσαλονίκη: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τέσσερις προσαγωγές - Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός

Θεσσαλονίκη: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τέσσερις προσαγωγές - Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός

Επεισόδια το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο έκτακτης μη προγραμματισμένης συγκέντρωσης ατόμων που έγινε στο κέντρο της πόλης, με αφορμή το περιστατικό της Παρασκευής στο Πέραμα

thesaloniki_epeisodia
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τέσσερις προσαγωγές, στις οποίες προχώρησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο έκτακτης μη προγραμματισμένης συγκέντρωσης ατόμων που έγινε στο κέντρο της πόλης, με αφορμή το περιστατικό της Παρασκευής στο Πέραμα Αττικής. Πρόκειται για δύο 20χρονες, μία 24χρονη και έναν 24χρονο.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, στη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και ο 24χρονος που συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια, ενώ παραπέμφθηκαν να δικαστούν αύριο, ενώπιον του αυτόφωρου μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμμετέχοντες στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση πραγματοποίησαν πορεία μέσω κεντρικών οδών και κατά τη διάρκειά της προέβησαν διαδοχικά, σε ρίψη αντικειμένων εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρισκόταν κατάλληλα παρατεταγμένες, οι οποίες τους απώθησαν αποτρέποντας περαιτέρω κλιμάκωση.

Κατά την κίνηση της πορείας στην οδό Εγνατία, προκλήθηκαν φθορές σε υαλοπίνακες καταστήματος και σε είσοδο οικοδομής. Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από αστυνομικούς της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη - Έγιναν 4 προσαγωγές (βίντεο και φωτογραφίες)

ΚΙΝΑΛ: Δεκανίκι κανενός, λέει ο Λοβέρδος, η αιχμή Ανδρουλάκη για την ανανέωση και η μεταγραφή Καμίνη στον Γιώργο

Συνελήφθη ο μεγαλύτερος ναρκέμπορος της Κολομβίας - Για «επιχείρηση όμοια με αυτή του Εσκομπάρ» μίλησε ο Ντούκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης