Λάρισα: Περίστροφο που βρέθηκε σε φορτηγό περνούσε από... χέρι σε χέρι

Λάρισα: Περίστροφο που βρέθηκε σε φορτηγό περνούσε από... χέρι σε χέρι

Στην υπόθεση ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα άτομα - Κλοπή μοτοσικλέτας αποκάλυψε παράνομο οπλισμό στο Κιλκίς

peristrofo
Ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες στη Λάρισα, έφερε στο φως ένα παλιού τύπου περίστροφο που είχαν κρυμμένο κάτω από το πατάκι του συνοδηγού, έναν άδειο γεμιστήρα, τρεις σφαίρες και δυο σουγιάδες.

Όπως εξακριβώθηκε, οι συλληφθέντες είχαν δανειστεί το φορτηγό από έναν τρίτο, στον οποίο ανήκαν όλα όσα κατασχέθηκαν, εκτός από το περίστροφο που του το είχε δώσει ένας... τέταρτος για να το φυλάξει! Και αυτός εντοπίστηκε στα Φάρσαλα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τους άλλους τρεις στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Όλοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ το περίστροφο εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Η κλοπή μηχανής αποκάλυψε μαχαίρια και ρόπαλο

Δέκα ημέρες μετά την κλοπή μιας μοτοσικλέτας από περιοχή του Κιλκίς, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την βρήκαν αποσυναρμολογημένη καθώς οι δυο Έλληνες που την είχαν κλέψει είχαν σκοπό να πουλήσουν τα εξαρτήματά της για ανταλλακτικά. Μάλιστα, βρέθηκε και παράνομος οπλισμός στην κατοχή τους. Τα μηχανικά μέρη και εξαρτήματα της κλεμμένης μοτοσικλέτας εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια έρευνας στο σπίτι ενός από τους δράστες που την είχαν κλέψει στις 4 Σεπτεμβρίου.

Αν και το αυτόφωρο είχε παρέλθει, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι δύο μαχαίρια και ένα ρόπαλο τα οποία κατασχέθηκαν κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και την δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου στην οποία περιλαμβάνεται και ο συνεργός του.

Ειδήσεις σήμερα

Ποιοι θα πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου - Το σχέδιο της επιτροπής

iPhone 13: Ελκυστικό ναι, επαναστατικό όχι

ΗΠΑ-Κίνα: «Άκυρο» στον Μπάιντεν από τον Σι Τζινπίνγκ για δια ζώσης σύνοδο κορυφής - Διαψεύδει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης