Αλλοδαπός άρπαξε ρολόι αξίας 200.000 ευρώ στη Μύκονο

Αλλοδαπός άρπαξε ρολόι αξίας 200.000 ευρώ στη Μύκονο

Το περιστατικό είχε συμβεί την 1η Αυγούστου

roloi
Την προφυλάκιση ενός αλλοδαπού που άρπαξε ένα πανάκριβο ρολόι από το χέρι ενός παραθεριστή στη Μύκονο, αποφάσισαν από κοινού μετά την απολογία του ο ανακριτής και η εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου, η οποία του είχε ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία από κοινού.

Το νέο περιστατικό βίαιης αρπαγής ρολογιού στη Μύκονο είχε συμβεί το απόγευμα της 1ης Αυγούστου, όταν ο αλλοδαπός επέβαινε σε δίκυκλο μαζί με έναν άγνωστο ακόμη συνεργό του. Ξαφνικά, πλησίασαν έναν ανυποψίαστο πεζό και ο ένας από αυτούς κατέβηκε από το μηχανάκι και άρπαξε με τη βία από το χέρι του το αξίας 200.000 ευρώ ρολόι! Αμέσως μετά, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου κατάφεραν την επόμενη ημέρα να εντοπίσουν τον δράστη που οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Σύρου. Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε περιλαμβάνει και τον συνεργό του, ο οποίος έχει στην κατοχή του το επίμαχο ρολόι, αλλά δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη και η προανάκριση συνεχίζεται.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης