Βίντεο ντοκουμέντο: Δείτε καρέ - καρέ πώς Γάλλος «ταχυδακτυλουργός» κλέβει πανάκριβο ρολόι τουρίστριας

Βίντεο ντοκουμέντο: Δείτε καρέ - καρέ πώς Γάλλος «ταχυδακτυλουργός» κλέβει πανάκριβο ρολόι τουρίστριας

Τα μέλη της σπείρας που χτυπούσαν σε βίλες, παραλίες και σοκάκια

speira_mikonos5
Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα, στα σοκάκια της Μυκόνου. Μια νεαρή τουρίστρια υπό την επήρεια αλκοόλ, έχει μπει στο στόχαστρο μέλους σπείρας που χτυπάει σε ακριβά μπιτς μπαρ, βίλες αλλά και στη Χώρα, σε ανύποπτες στιγμές, αιφνιδιάζοντας τα θύματα τους.

Δείτε καρέ - καρέ πώς Γάλλος «ταχυδακτυλουργός» κλέβει πανάκριβο ρολόι τουρίστριας


Όπως θα δείτε στο βίντεο, η τουρίστρια αρχικά χορεύει μαζί με έναν φίλο της που κρατάει μια σακούλα από κατάστημα ένδυσης. Ο ύποπτος άνδρας παρακολουθεί από απόσταση, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσει την γυναίκα. Δείχνει ανυπόμονος. Όταν ο φίλος της τουρίστριας αποχωρεί και συνεχίζει τον δρόμο του, τότε ο δεύτερος άνδρας, γαλλικής καταγωγής, την προσεγγίζει με πρόσχημα ότι θέλει να διασκεδάσει μαζί της.

Προσποιείται τον μεθυσμένο και αρχίζει να χορεύει συρτάκι, παίρνοντας την αγκαλιά ενώ ο φίλος της κοπέλας προσπαθεί να την πείσει να συνεχίσουν το περπάτημα μέχρι το ξενοδοχείο. Εκείνη, ούσα εξαντλημένη, παραπατά και τότε ο Γάλλος με μια «ταχυδακτυλουργική» κίνηση της αφαιρεί το πανάκριβο ρολόι της και αρχίζει να τρέχει. Μόλις η τουρίστρια αντιλαμβάνεται ότι έχει χάσει το ρολόι, τρέχει πίσω από τον ληστή, όμως είναι ήδη αργά. Ο δράστης έχει γίνει… καπνός.

speira_mikonos2
speira_mikonos3


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Γάλλος που απέσπασε το ρολόι από την τουρίστρια είναι μέλος σπείρας που δρούσε στο νησί. Θεωρείται εξπέρ στα ρολόγια γι’ αυτό και το προσωνύμιο «ταχυδακτυλουργός». Τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας έμπαιναν σε βίλες και τις άδειαζαν σε χρόνο ντε-τε. Έπειτα από κάθε μπάζα, εγκατέλειπαν τη Μύκονο και στη θέση τους εμφανίζονταν οι αντικαταστάτες τους και πάει λέγοντας...


speira_mikonos5
speira_mikonos4
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης