Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέοι οι δυο από τους τρεις Πακιστανούς για τον βιασμό της 25χρονης εγκύου

Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέοι οι δυο από τους τρεις Πακιστανούς για τον βιασμό της 25χρονης εγκύου

Οι κατηγορούμενοι ανέφεραν στην ανάκριση ότι η 25χρονη έγκυος ποτέ δεν βρέθηκε στο υπόγειο διαμέρισμά τους στον Άγιο Παντελεήμονα και πως οι ίδιοι δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό

5332329
Αρνήθηκαν σήμερα, κατά τη διάρκεια των απολογιών τους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση βιασμού 25χρονης εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα, οι τρεις κατηγορούμενοι της υπόθεσης με καταγωγή από το Πακιστάν. Ωστόσο, δυο από αυτούς μετά τις απολογίες τους προφυλακίστηκαν. Ο τρίτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ανέφεραν στην ανάκριση ότι η 25χρονη έγκυος ποτέ δεν βρέθηκε στο υπόγειο διαμέρισμά τους στον Άγιο Παντελεήμονα και πως οι ίδιοι δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό. Προς ενίσχυση μάλιστα των ισχυρισμών τους ζήτησαν να διενεργηθεί και εξέταση DNA.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ένα ακόμη πρόσωπο, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό. Κατά περίπτωση οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι της υπόθεσης απολογήθηκαν σήμερα για βιασμό από δύο δράστες από κοινού, συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών.



Ειδήσεις σήμερα:

Ματ Χάνκοκ: «Ξενοκοιμόταν» ο πρώην υπουργός με χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων;

Γιατί αυτοκτόνησε ο «Κρητικός»; Το τελευταίο γράμμα και το κουτί με τα €40.000

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: Δημοτικός αξιωματούχος διαβεβαίωνε για την ασφάλεια του κτιρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης