Κέρκυρα: Ανατροπή με τους τρεις νεκρούς - Τι οδήγησε στο φονικό και την αυτοκτονία - Δείτε τον δράστη

Κέρκυρα: Ανατροπή με τους τρεις νεκρούς - Τι οδήγησε στο φονικό και την αυτοκτονία - Δείτε τον δράστη

Γείτονας των δύο νεκρών ο 60χρονος - Και οι τρεις ζούσαν στην ίδια διώροφη κατοικία - Ένας καβγάς με την σπιτονοικοκυρά του οδήγησε στο άγριο έγκλημα με έξι σφαίρες από καραμπίνα - Ο Ελληνογάλλος φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει, για ν' αποτρέψει το φονικό - Όλα τα σενάρια

drastis_kerkira_foniko_art
Για ασήμαντη αφορμή, που δεν χωράει ο νους, έγινε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διπλή δολοφονία στην περιοχή Δασιά της Κέρκυρας.

Αν και στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που τσακώθηκε με γείτονά του, ο οποίος τους σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, τα νέα στοιχεία ανατρέπουν την υπόθεση, καθώς τα δύο θύματα δεν ήταν ζευγάρι, αλλά μια Ελληνίδα ιδιοκτήτρια που ενοικίαζε τα διαμερίσματά της στον δράστη και αυτόχειρα, καθώς και στο άλλο θύμα.

Ο 60χρονος δράστης και αυτόχειρας

kerkyra_drastis





Κλείσιμο





Dasia-Kerkyra-Foniko-6
Dasia-Kerkyra-Foniko-5
Dasia-Kerkyra-Foniko-4
kerkyra_pirovolismoi

Τα τραγικά θύματα ζούσαν στο ίδιο διώροφο σπίτι με τον δολοφόνο τους.

Στις 11.30 το πρωί, ο 60χρονος Κερκυραίος, που ήταν πατέρας αστυνομικού και κατοικούσε στο ισόγειο του κτιρίου, διαπληκτίστηκε έντονα με την 61χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια του κτιρίου και πυροβόλησε εναντίον της με κυνηγετική καραμπίνα. Με τον 55χρονο Ελληνογάλλο, που κατοικούσε στον πρώτο όροφο, ο δράστης δεν είχε διαφορές. Όμως, όλα δείχνουν ότι προσπάθησε να παρέμβει, για να σώσει τη γυναίκα και δέχθηκε και αυτός πυροβολισμούς!

Ίσως το γεγονός ότι σκότωσε έναν άνθρωπο, που δεν του έφταιγε σε τίποτα, να ήταν και ο λόγος που, μετά το φονικό, ο 60χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του! Κλείστηκε στο διαμέρισμά του και αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο. Η περιοχή αποκλείστηκε από ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας με αλεξίσφαιρα γιλέκα, καθώς οι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο ήταν συγκεχυμένες και φερόταν αρχικά να έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του με την καραμπίνα. Ωστόσο, σύμφωνα με κατοίκους της Δασιάς, που μίλησαν στο protothema.gr ο δράστης, αφού σκότωσε τους δύο, έβαλε τέλος στη ζωή του.
Dasia-Kerkyra-Foniko-8
Dasia-Kerkyra-Foniko-6

Ο Ελληνογάλλος σκοτώθηκε ακαριαία από τους πυροβολισμούς, ενώ η Ελληνίδα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν έξι κάλυκες.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος δράστη και θυμάτων, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν τα αίτια της τραγωδίας.

Κατά άλλες πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια μαζί με τον Ελληνογάλλο ένοικο προσπάθησαν να διώξουν από το διαμέρισμα τον δράστη αφού, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, δημιουργούσε αρκετά προβλήματα τόσο στο θύμα-γείτονά του όσο και στην ιδιοκτήτρια, με την οποία μάλιστα είχε κάνει προφορική συμφωνία να μην πληρώνει μίσθιο, αλλά να φροντίζει τον κήπο του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Μόλις η ιδιοκτήτρια με τον ένοικό της έφθασαν για να μιλήσουν με τον δράστη, ξέσπασε καβγάς, με τον τελευταίο να μπαίνει στο σπίτι, να παίρνει μια καραμπίνα και να πυροβολεί. Έξι σφαίρες πέτυχαν τα δύο άτομα, που έπεσαν νεκρά.

Κάτοικοι της περιοχής λένε πως ο 60χρονος δράστης και αυτόχειρας ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, ο οποίος καβγάδιζε συχνά με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που ενοικίαζε και την οποία σκότωσε. Όσοι τον έβλεπαν στον δρόμο, στη βόλτα του είχε πάντα τον τετράποδο φίλο του, τον οποίο υπεραγαπούσε και φρόντιζε. Τα φιλοζωικά του αισθήματα, άλλωστε, τα έδειχνε και μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, όπου υπάρχουν αναρτήσεις για φιλοζωικές οργανώσεις και ό,τι έχει σχέση κυρίως με τα ζώα.

Dasia-Kerkyra-Foniko-5
Dasia-Kerkyra-Foniko-4
kerkyra_pirovolismoi


Ειδήσεις σήμερα 

Πρώην ερωμένη του Μπόρις Τζόνσον για τον γάμο του: Καλή τύχη στην Κάρι, εγώ φτηνά τη γλίτωσα!

Τριπλό φονικό στην Κέρκυρα: Σκότωσαν ζευγάρι Γάλλων που ζούσαν στο νησί και έναν Έλληνα

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 11 νεκροί από έκρηξη νάρκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης