Καλαμάτα: Ανήλικοι χωρίς ταυτότητα διέπραξαν επτά διαρρήξεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι χωρίς ταυτότητα διέπραξαν επτά διαρρήξεις

Η λεία τους ξεπερνά τις 4.500 ευρώ

sxhdfh
«Άνθρωποι δίχως... πρόσωπο» ήταν τρεις ανήλικοι μέλη συμμορίας που έκανε διαρρήξεις σε επιχειρήσεις σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, καθώς δεν είχαν καν βγάλει ταυτότητες! Ωστόσο, τα στοιχεία τους αποκαλύφθηκαν από την έρευνα της Ασφάλειας και συνελήφθησαν μαζί με τους συνεργούς τους, έναν 19χρονο και έναν 18χρονο

Από την έρευνα, προέκυψε μέχρι στιγμής ότι από την προηγούμενη Τετάρτη ως την περασμένη Τρίτη, η πενταμελής σπείρα είχε διαπράξει πέντε διαρρήξεις και μία απόπειρα σε επιχειρήσεις, καθώς και μία διάρρηξη σε όχημα και είχε αρπάξει μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές, καλώδια χαλκού και είδη τροφίμων συνολικής αξίας άνω των 4.500 ευρώ, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι νεαροί «μπουκαδόροι» κατασχέθηκε και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Επιπλέον, η 28χρονη μητέρα του ενός ανηλίκου κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν τυχόν είχαν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Ειδήσεις σήμερα 

Λύκεια: Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί

Εργασιακά: Στο επίκεντρο η 4ημερη απασχόληση, ψηφιακή κάρτα και πλαφόν στις υπερωρίες

«Ισορροπία τρόμου» με μείωση κρουσμάτων αλλά αύξηση ασθενών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης