Ύδρα: Online επιστημονική ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας από τον Δήμο

Ύδρα: Online επιστημονική ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας από τον Δήμο

Στο επίκεντρο η πολύτιμη συμβολή του υγειονομικού προσωπικού της χώρας μας στη «μάχη» με τον κορωνοϊό, παρουσία σημαντικών επιστημόνων της υγείας

Μιαουλης
Ο Δήμος μας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας σήμερα 7 Απριλίου και το υγειονομικό προσωπικό της χώρας μας, που δίνει τη μάχη της πρώτης γραμμής ενάντια στην πανδημία, με μια διαδικτυακή επιστημονική ημερίδα με αναφορές στην Ελληνική Επανάσταση και στην Ύδρα.

Ο Δήμος Ύδρας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα στις 07/04/2021 με θέμα «Η Υγειονομική Υποδομή της προεπαναστατικής και Επαναστατικής Ύδρας» και ώρα έναρξης της εκδήλωσης 20:00.

Σύνδεσμος Παρακολούθησης για το κοινό: https://www.facebook.com/dimosydras

Υδρα


Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι εξής:

-Ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) κ. Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, καθηγητής αιματολογίας-ογκολογίας, διευθυντής της θεραπευτικής κλινικής της ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ
-Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών, χειρουργός θώρακος, διδάκτωρ των Ιατρικών Σχολών Αθηνών και Δημοκριτείου Θράκης, κ. Αθανάσιος Σταματελόπουλος.

Εισηγητές:

-Καραμάνου Μαρία, καθηγήτρια επιστημολογίας, ιστορίας και ηθικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ με τίτλο εισήγησης «Λοιμώδη Νοσήματα στην Ύδρα πριν και κατά τη διάρκεια της Επανάστασης».
-Λάζαρος Βλαδίμηρος, διδάκτωρ ιατρικής ιστορίας του ΕΚΠΑ με τίτλο εισήγησης «Ενέργειες Υγειονομικής Προστασίας της Ύδρας πριν και κατά τη διάρκεια της Επανάστασης».

Κλείσιμο
Την εκδήλωση συντονίζει και σχολιάζει ο Δήμαρχος Ύδρας Γεώργιος Κουκουδάκης, επίκουρος καθηγητής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μένιος Φουρθιώτης: Στον Εισαγγελέα ο φάκελος με τα στοιχεία της υπόθεσης

Self test: Από σήμερα στα φαρμακεία - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σχολεία: Συνεδριάζει η επιτροπή - Άνοιγμα Λυκείων στις 12 Απριλίου εισηγείται η Κεραμέως
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης