Γιάννα Αγγελοπούλου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στα Χανιά - Με χειροποίητη κρητική φορεσιά στους τάφους των Βενιζέλων
Η Γιάννα Αγγελοπούλου, κατέθεσε ένα στεφάνι φτιαγμένο από κλαδιά δύο αιωνόβιων δέντρων της Ελληνικής Επανάστασης που βρίσκονται στο Δήμο Πύλου-Νέστορος στη Μεσσηνία
Στους τάφους των Βενιζέλων βρέθηκε ηΓιάννα Αγγελοπούλου για την εκδήλωση μνήμης των 85 ετών από το θάνατο του Ελευθέριου Βενιζέλου.
Για ακόμα μια φορά η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» επέλεξε να εμφανιστεί με ένα παραδοσιακό χειροποίητο αμάνικο γιλέκο, φτιαγμένο, στο εργαστήριο της -μόλις 21- ετών Μαρίας Σκουλά το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Το γιλέκο όπως και η ασορτί ζώνη είναι από τα Σφακιά.
Επίσης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, κατέθεσε στεφάνι φτιαγμένο από κλαδιά δύο αιωνόβιων δέντρων της Ελληνικής Επανάστασης.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.