Ξήλωσαν κουφώματα από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Ξήλωσαν κουφώματα από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Ανήλικος ο ένας εκ των δραστών - Συλλήψεις για κλοπές σε Καρδίτσα και Εύβοια

Lamia-diarrixi-ekthesi
Πήγαιναν... γυρεύοντας οι δυο «κυνηγοί» μετάλλων, ο ένας εκ των οποίων ανήλικος, που εισέβαλαν στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας με σκοπό να ξηλώσουν τα κουφώματα αλουμινίου και να τα πουλήσουν σε επιχείρηση ανακύκλωσης!

Ο χώρος φυλάσσεται κι έτσι κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν αμέσως τους δράστες που είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα τα αλουμίνια από πόρτες και παράθυρα. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην Έκθεση, οι δυο «κυνηγοί» μετάλλων προσήχθησαν στην Ασφάλεια και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ σε βάρος των γονέων του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.

Τον αναζητούσαν με ένταλμα και έκανε διάρρηξη

Το ένταλμα σύλληψης για κλοπή και διακεκριμένες κλοπές που είχε εκδώσει σε βάρος του ο ανακριτής Καρδίτσας δεν εμπόδισε έναν Έλληνα διαρρήκτη να σπάσει το παράθυρο ενός σπιτιού στους Σοφάδες και να κλέψει από το εσωτερικό ένα κινητό, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

Στην Εύβοια, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων η διάρρηξη ενός σπιτιού από το οποίο είχαν κλαπεί χρήματα και διάφορα κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, τον περασμένο Αύγουστο. Δράστης ήταν ένας αλλοδαπός, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου εξακριβώθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Λαμία: Διασωληνώθηκε 43χρονος – Γεμάτη η ΜΕΘ και η κλινική COVID

Ανοιχτά την Κυριακή σούπερ μάρκετ, μαγαζιά με click away και κομμωτήρια

Δυτική Αττική: Επέμβαση της αστυνομίας για να κάνουν τεστ οι πολίτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης