Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας εισήλθε 43χρονος, που διασωληνώθηκεστο Πέτρινο κτίριο, λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τοlamiareport.gr,ο 43χρονος είχε εισαχθεί δύο ημέρες νωρίτερα, με δύσπνοια.
Η ΜΕΘ COVID του ΓΝ Λαμίας είναι και πάλι γεμάτη, καθώς έχουν καλυφθεί 12 κλίνες, με τα μισά από τη Φθιώτιδα, ενώ οι υπόλοιποι από Καρδίτσα και Λάρισα. Την ίδια ώρα, στην κλινική COVID νοσηλεύονται 58 ασθενείς.
Στο πέτρινο τέλος, εξακολουθούν και νοσηλεύονται τέσσερα περιστατικά από το Γηροκομείο όπου νόσησαν όλοι οι τρόφιμοι και μεγάλο μέρος του προσωπικού του.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.