«Κυνηγοί» μετάλλων έκλεψαν κουφώματα από έκθεση στη Λαμία!

«Κυνηγοί» μετάλλων έκλεψαν κουφώματα από έκθεση στη Λαμία!

Δύο άντρες και μια γυναίκα «φόρτωσαν» κουφώματα αλουμινίου για να τα πουλήσουν σε επιχείρηση ανακύκλωσης - Εντοπίστηκαν από την αστυνομία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας

lamiaekthesi
Πήγαιναν... γυρεύοντας οι τρεις «κυνηγοί» μετάλλων που εισέβαλαν στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας με σκοπό να ξηλώσουν τα κουφώματα αλουμινίου και να τα πουλήσουν σε επιχείρηση ανακύκλωσης! Ο χώρος φυλάσσεται κι έτσι κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί.

Αρχικά, οι δυο άνδρες ηλικίας 39 και 20 χρόνων και η 34χρονη γυναίκα κατάφεραν να διαφύγουν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο είχαν φορτώσει τα κλοπιμαία.

Ωστόσο, τους εντόπισαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και της Άμεσης Δράσης, τους φόρεσαν χειροπέδες και τους προσήγαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ τα κλεμμένα κουφώματα επιστράφηκαν στη Έκθεση.

Την ίδια ώρα, τα ξημερώματα της Κυριακής, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπιασαν στα πράσα έναν 17χρονο Έλληνα που προσπαθούσε να κλέψει ένα μοτοποδήλατο από ανοιχτό χώρο στάθμευσης σε μια περιοχή της Λαμίας.

Ο ανήλικος παραπέμφθηκε από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής τροχοφόρου, ενώ και στους γονείς ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης