Μοτοπορεία από ντελιβεράδες: Φώναξαν συνθήματα για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Μοτοπορεία από ντελιβεράδες: Φώναξαν συνθήματα για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Οι ντελιβεραδες φώναξαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και κατά του φασισμού και πέταξαν φειγ βολάν μέχρι να αποχωρήσουν για να κατευθυνθούν στο πεδινό του Άρεως εκεί όπου θα πραγματοποιήσουν νέα μοτοπορεία

motoporia12
Με τον δικό τους τρόπο αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν σήμερα ντελιβεραδες οι οποίοι πέρασαν με μοτοπορεία μπροστά από το Εφετείο όπου συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Οι ντελιβεράδες φώναξαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και κατά του φασισμού και πέταξαν φειγ βολάν μέχρι να αποχωρήσουν για να κατευθυνθούν στο πεδινό του Άρεως εκεί όπου θα πραγματοποιήσουν νέα μοτοπορεία.

delivery3
delivery1


Κλείσιμο
Ειδικότερα, κούριερ, ντελιβεράδες και υπάλληλοι εξωτερικών εργασιώνπραγματοποιούν εικοσιτετράωρη απεργία, ζητώντας -μεταξύ άλλων- να τους δοθούν ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά, να ενταχθούν σε μία ενιαία ειδικότητα και να τους προμηθεύεται εταιρικό δίκυκλο.

delivery2
delivery4


«Αρκετοί συνάδελφοι είδαν εταιρικά μηχανάκια, κράνη, πληρωμένες βενζίνες, περισσότερα ένσημα και τους μισθούς τους να αυξάνονται κατά 100 ευρώ τον μήνα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, με τις πράξεις μας δείξαμε πως αν αγωνίζεσαι με συνέπεια και πείσμα, συλλογικά και οργανωμένα τότε παίρνεις νίκες, αλλά τίποτα δεν μας σταματά μέχρι κάθε συνάδελφος και συναδέλφισσα να παίρνει αυτά που δικαιούται, μέχρι να μην ξαναβαφτεί η άσφαλτος με αίμα συναδέλφου», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους για την απεργία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «θησαυρός» του Καντάφι βρέθηκε στη Λιμόζ - Τον διακινούσε η τουρκική μαφία

Πέθανε και ο δεύτερος αστυνομικός που πήγε να βοηθήσει στη φωτιά στον Άγιο Κοσμά

Ελεύθερος με ένα εκατ. δολάρια εγγύηση ο αστυνομικός που σκότωσε τον Τζορτζ Φλόιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης