Μαζεύουμε τρόφιμα για καλό σκοπό

Μαζεύουμε τρόφιμα για καλό σκοπό

Η συμμετοχή, η αλληλεγγύη και η φροντίδα κάνουν τη διαφορά στις ζωές όσων στερούνται ακόμη και τα βασικά

abphoto
Σε μια εποχή όπου ένας σημαντικός αριθμός των συμπολιτών μας ζει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, ο εθελοντισμός είναι ένας από τους ουσιαστικούς τρόπους για τη συμμετοχή μας στα κοινά. Κατά καιρούς, σημαντικές πρωτοβουλίες - μορφές εθελοντισμού έχουν αναπτυχθεί από τις τοπικές κοινωνίες και από τις εταιρείες σε διαφορετικούς τομείς. Η δωρεά τροφίμων είναι μια από αυτές τις δράσεις που ωφελεί διάφορες ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες, και ενισχύει το έργο Φορέων και Οργανισμών.

10 Χρόνια Εθελοντές ΑΒ: Μαζί κάνουμε τη διαφορά!


Για την ΑΒ Βασιλόπουλος ο εθελοντισμός έγινε θεσμός από το 2011, καθώς -από τότε- για μια ημέρα τον χρόνο, όλοι οι άνθρωποι της ΑΒ αφιερώνουν την ενέργεια και το χρόνο τους για καλό σκοπό, μέσα από πράξεις φροντίδας.
bannerab_2
Φέτος, όμως, η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τη 10η Χρονιά Εθελοντισμού ΑΒ για δυο εβδομάδες, και μαζί με τους πελάτες της αλλά και όλους εμάς που νοιαζόμαστε για τους συνανθρώπους μας και θέλουμε να το δείξουμε με πράξεις φροντίδας. Έτσι, από τις 28 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2020, μάς καλεί να γεμίσουμε τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων», που βρίσκονται σε κάθε κατάστημα του δικτύου της με τυποποιημένα τρόφιμα (π.χ. ρύζι, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ κ.λπ), με ό,τι μπορεί ο καθένας, για την ενίσχυση τοπικών φορέων και οργανισμών σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας.

Με την ολοκλήρωση της πανελλαδικής εθελοντικής δράσης, μια μικρή ομάδα εργαζομένων από κάθε κατάστημα ΑΒ θα φροντίσει τα τρόφιμα που έχουν συγκεντρωθεί να παραδοθούν σε εκείνους που μας χρειάζονται περισσότερο.

Παράλληλα, η ΑΒ διαθέτει επιπλέον τρόφιμα αξίας 50.000 ευρώ στην «Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων» για 26.000 συνανθρώπους μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης