Αναβιώνει σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας η δίκη για τη στυγερή δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα, τον Δεκέμβριο του 2014 μέσα στο σπίτι του συγγραφέα επί της οδού Ζακύνθου στην Κυψέλη. Αντιμέτωπο με δικαστές και ενόρκους θα βρεθούν ξανά οι δυο αλλοδαποί κατηγορούμενοι της υπόθεσης, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό είχαν καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη.
Ειδικότερα, η ετυμηγορία του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου είχε εκδοθεί τον Ιούλιο του 2016 με το δικαστήριο να κρίνει τότε ενόχους για τη δολοφονία του συγγραφέα τους δυο Ρουμάνους κατηγορούμενους, ηλικίας 30 και 33 ετών σήμερα. Ακόμη με την απόφασή του το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στο καθένα από τους δυο κατηγορούμενους για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι δυο άνδρες δολοφόνησαν τον Μένη Κουμανταρέα επειδή αρνήθηκε να τους δώσει χρήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους οι δυο καταδικασθέντες επέρριπταν ο ένας στον άλλον την ευθύνη για τα όσα έγιναν τη μοιραία βραδιά.
Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα μετά από μια αναβολή που είχε δοθεί το Δεκέμβριο του 2019. Οι δυο καταδικασθέντες θα μεταχθούν στο Εφετείο από τις φυλακές όπου εκτίουν τις ισόβιες καθείρξεις που τους επιβλήθηκαν πρωτόδικα.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.