Κατήγγειλε αστυνομικό για ξυλοδαρμό του γιου του

Κατήγγειλε αστυνομικό για ξυλοδαρμό του γιου του

Μήνυση σε βάρος αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας υπέβαλε ο πατέρας ενός νεαρού που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Τρίπολης

 Κατήγγειλε αστυνομικό για ξυλοδαρμό του γιου του
Μήνυση σε βάρος αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας υπέβαλε ο πατέρας ενός νεαρού που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Τρίπολης, υποστηρίζοντας ότι το παιδί του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το όργανο της τάξης! Το περιστατικό συνέβη όταν ο νεαρός αντέδρασε στην πρόθεση του αστυνομικού να τον οδηγήσει στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Ο νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του από νυκτερινή διασκέδαση μαζί με άλλους δυο φίλους του, όταν ο αστυνομικός τους σταμάτησε και ζήτησε να του δείξουν τις  αστυνομικές τους ταυτότητες. Οι δυο νεαροί έδειξαν τις ταυτότητές τους, αλλά ο τρίτος της παρέας δεν την είχε μαζί του και ο αστυνομικός του είπε να τον ακολουθήσει στο τμήμα.

Τότε, ο νεαρός αντέδρασε και ο αστυφύλακας κάλεσε ενισχύσεις. Από εκεί και μετά, το παιδί βρέθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας του κατήγγειλε στην Αρκαδική Τηλεόραση πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αστυνομικό. Μάλιστα, έδειξε και φωτογραφίες από το χτυπημένο σώμα του γιού του. Σε βάρος του αστυφύλακα έχει υποβληθεί μήνυση και η υπόθεση βρίσκεται προς διερεύνηση από την Αστυνομική Διεύθυνση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης