Καλλιεργούσε χασισοφυτεία σε κλειστό εργοστάσιο στο Καρπενήσι

Καλλιεργούσε χασισοφυτεία σε κλειστό εργοστάσιο στο Καρπενήσι

Ο 44χρονος, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε φυλάκιση ενός έτους για καλλιέργεια ναρκωτικών, οδηγήθηκε με την ίδια κατηγορία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας

Karpenisi-xasisofyteia
Πρόσφορο έδαφος για να στήσει την χασισοφυτεία του βρήκε ένας 44χρονος Έλληνας στην ταράτσα του εργοστασίου «Πειραϊκή- Πατραϊκή» που δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια στο Καρπενήσι! Τα πήγαιν'- έλα του στο ανενεργό εργοστάσιο, όμως, έγιναν αντιληπτά από τους άνδρες της Ασφαλείας, των οποίων ήταν παλιός γνώριμος.

Το πρωί της Κυριακής, όταν ο 44χρονος πήγε στον χώρο για να ποτίσει την φυτεία, οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά το εργοστάσιο τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω. Στην ταράτσα και σε έναν παρακείμενο χώρο, βρήκαν πλαστικά δοχεία μέσα στα οποία καλλιεργούσε 15 δενδρύλλια κάνναβης και τα κατέσχεσαν μαζί με ένα αποξηραμένο χασισόδεντρο και πλαστικά δοχεία με νερό.

Σε έρευνα που έκαναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο δράστης, βρήκαν κάτω από το κάθισμα του οδηγού μια κρύπτη στην οποία υπήρχαν τρεις συσκευασίες με συνολικά 156 σπόρους κάνναβης, ενώ και στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο 44χρονος, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε φυλάκιση ενός έτους για καλλιέργεια ναρκωτικών, οδηγήθηκε με την ίδια κατηγορία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Ιωάννινα: Βρήκε κάρτα ξεχασμένη στο ΑΤΜ και έκανε αναλήψεις και ψώνια!

Επεισοδιακή καταδίωξη Ρομά που έκλεβαν χαλκό και έπιπλα στα Τρίκαλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης