Πολίν Ντικριέ: Η εγγονή της Γκρέις Κέλι στο δικό μας «πριγκιπάτο»

Πολίν Ντικριέ: Η εγγονή της Γκρέις Κέλι στο δικό μας «πριγκιπάτο»

Μπορεί η μητέρα της, η πριγκίπισσα Στεφανί, να αποτελούσε μόνιμο πονοκέφαλο για το πριγκιπάτο του Μονακό εξαιτίας της άστατης ζωής της, όμως η 24χρονη Πολίν Ντικριέ έχει επιλέξει να ζει χωρίς να προβληματίζει τον οίκο των Γκριμάλντι.

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
eggoni-greys-kely_main01
Αλλωστε οι Μονεγάσκοι έχουν ζήσει στο πετσί τους τα χειρότερα σκάνδαλα, τόσο λόγω των δεσμών της Στεφανί όσο και των εξώγαμων παιδιών του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Η Πολίν, καρπός του έρωτα της Στεφανί με τον σωματοφύλακά της Ντανιέλ Ντικριέ, σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, υπήρξε εξαιρετική αθλήτρια στις καταδύσεις από βατήρα 3 μέτρων, ενώ εργάστηκε για βραχύ διάστημα στην αμερικανική έκδοση της «Vogue» στο πλευρό της Αννα Γουίντουρ. Φέτος επισκέφθηκε ξανά την κοσμοπολίτικη Μύκονο, αυτή τη φορά συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, τον γνωστό DJ Μαξίμ Τζακάρντι.

Το ζευγάρι κατέλυσε στο «Cavo Tagoo» και ρούφηξε ως το μεδούλι το ξακουστό mykonian life, χορεύοντας ξέφρενα μέχρι τις μικρές ώρες της νύχτας.

eggoni-greys-kely03
Στα 22 της χρόνια η Πολίν Ντικριέ υπήρξε κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρείας καλλυντικών Lancaster για την Ασία, ενώ το 2010 μαζί με τον πατέρα της και τον αδελφό της πρωταγωνίστησαν στο γαλλικό ριάλιτι «Φάρμα των διασήμων»
eggoni-greys-kely02
Πηγή: GALA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ