Κωνσταντίνος Σκορίλας - Κλέλια Χατζηιωάννου: Μυστικός γάμος στον πύργο

Κωνσταντίνος Σκορίλας - Κλέλια Χατζηιωάννου: Μυστικός γάμος στον πύργο

Η δυναμική γυναίκα της ναυτιλίας, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος και ο κοσμοπολίτης και διευθυντής πολυεθνικής σύντροφός της παντρεύτηκαν παρουσία εκλεκτών φίλων στην κατοικία τους στο Παλαιό Ψυχικό. Μια γνωριμία 15 ετών ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
xatziioannou_gamos_xr
Η Κλέλια Χατζηιωάννου και ο Κωνσταντίνος Σκορίλας επισφράγισαν την όμορφη σχέση τους, την περασμένη Κυριακή, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Ψυχικό. Το ζευγάρι έφτασε στην εκκλησία μαζί, συνοδευόμενο από τα παιδιά του, τον Λουκά και την Αννούλα, που ήταν εναρμονισμένα με το dress code των γονιών τους. Η Κλέλια έλαμπε μέσα στο νυφικό που επέλεξε από τον οίκο Laskaris, το οποίο ήταν από κεντημένο τούλι με αμέτρητα κρύσταλλα Swarovski, ενώ παρόμοιο φόρεμα φόρεσε και η Αννούλα. Ο Κωνσταντίνος Σκορίλας προτίμησε ένα custom made κοστούμι από τον Τάκη Γιαννέτο, ενώ ακριβώς το ίδιο σχέδιο σε παιδική εκδοχή φορούσε ο Λουκάς.

gamos_klelia__2_
gamos_klelia__3_
DSC_6336

Μια γενναιόδωρη οικογένεια

Παρά τη δυναμική της στον χώρο της ναυτιλίας, των αερομεταφορών και άλλων επιχειρήσεων, η οικογένεια Χατζηιωάννου διατηρεί εξαιρετικά χαμηλούς τόνους έχοντας να επιδείξει ένα μοναδικής κοινωνικής προσφοράς φιλανθρωπικό έργο. O Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, εγκαινίασε πριν από χρόνια τη λειτουργία του φιλανθρωπικού προγράμματος «Φαγητό από καρδιάς» στην Αθήνα, που χρηματοδοτείται από το Stelios Philanthropic Foundatiοn. Από την έναρξη του προγράμματος, το «Φαγητό από καρδιάς» προσφέρει ένα δωρεάν γεύμα, ένα σνακ και ένα χαμόγελο από καρδιάς σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική και κοινωνική διάκριση. Η Κλέλια, από την άλλη, βοηθά σταθερά το «Χαμόγελο του Παιδιού» με γενναιόδωρες δωρεές και προσφέρει υποτροφίες σε παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν. Οσο για το νέο μέλος της οικογένειας, ο εξαιρετικά επιτυχημένος επαγγελματικά Κωνσταντίνος Σκορίλας έχει γεννηθεί και γαλουχηθεί στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στη Γερμανία και την Ελβετία. Απέκτησε ακόμα πιο έντονο διεθνή αέρα όταν ολοκληρώνοντας τις σπουδές του σε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων κατέλαβε καίριες θέσεις σε μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού. Εδώ και πολλά χρόνια είναι διευθυντής της Wella Professional Hellas.
Κλείσιμο
gamos_klelia__4_
Η ανθοστολισμένη είσοδος
gamos_klelia__5_
Ο Κωνσταντίνος Σκορίλας με τη μητέρα του Δήμητρα
gamos_klelia__6_

Ραντεβού με την ευτυχία

Λόγω των περιορισμών της πανδημίας ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο 80 ατόμων, μέλη της οικογένειας Χατζηιωάννου και πολύ στενών φίλων. Λαμπερές ήταν και οι δύο κουμπάρες, η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, σύζυγος του αδελφού της Κλέλιας, Πόλυ, και η Ντόρα Πάλλη, φίλη της νύφης από τα μαθητικά τους χρόνια, και πρόεδρος της ομοσπονδίας μοντέρνου πεντάθλου. Στην εκκλησία επικράτησε συγκίνηση με τα δυο παιδιά που ντύθηκαν παρανυφάκια για να πάρουν μέρος στη χαρά των γονιών τους. «Ο μπαμπάς και η μαμά έχουν γιορτή σήμερα!» έλεγαν χαμογελώντας. Παρανυφάκι ήταν και η κόρη του Στέλιου Χατζηωάννου, η Αρλα.

Αυτή ήταν μία από τις σπάνιες στιγμές που σύσσωμη η οικογένεια Χατζηιωάννου συναντιόταν στην Αθήνα: ο sir -Mr. easyJet- Στέλιος, ο εφοπλιστής Πόλυς Χατζηιωάννου και η Κλέλια - και οι τρεις με τις οικογένειές τους. Ακολούθησε δεξίωση στον υπέροχο πύργο των νεονύμφων στο Παλαιό Ψυχικό, όπου ο φωταγωγημένος κήπος και τα στολισμένα τραπέζια δημιουργούσαν μια αριστοκρατική ατμόσφαιρα με μοναδική φινέτσα.
gamos_klelia__8_
gamos_klelia__7_
Tο λιτό και αριστοκρατικό art de la table. Κομψή λεπτομέρεια, τα κεντημένα αρχικά του ζευγαριού στις πετσέτες των καλεσμένων

Ο στολισμός είχε ως θέμα τα εξωτικά λουλούδια και συγκεκριμένα τις ορχιδέες, που είναι τα αγαπημένα άνθη του ζευγαριού. Ορχιδέες υπήρχαν παντού: στην ανθοδέσμη της Κλέλιας, στα τραπέζια, ακόμη και στις μπομπονιέρες που έφεραν την υπογραφή, αλλά και το υψηλό γούστο της γυναίκας που τα φιλοτέχνησε, της φίλης του ζευγαριού Λιάνας Βουράκη. Το γνωμικό στο πίσω μέρος της μπομπονιέρας μαρτυρούσε τη φιλοσοφία ζωής τους: «Beauty is a light in the heart».
gamos_klelia__9_
Ο Mr. easyJet Στέλιος Χατζηιωάννου με τη σύζυγό του Ορλα Μέρφι
gamos_klelia__11_
Φωτεινή Πιπιλή, Λιάνα Βουράκη
gamos_klelia__14_
Παναγιώτης Σιούτος, Ντόρα Πάλλη
gamos_klelia__15_
Αρετή και Δημήτρης Δαλακούρα

Tα αρχικά C (από το Κλέλια) και Κ (Κωνσταντίνος) ήταν χαραγμένα στις ασημένιες μπομπονιέρες, αλλά και κεντημένα στις πετσέτσες του αριστοτεχνικού art de la table με τα συλλεκτικά πιάτα που είχε επιμεληθεί ο μετρ του είδους Μάρκος Μαχαιρόπουλος. Το μενού έφερε την εγγύηση της υψηλής ποιότητας του «Δειπνοσοφιστηρίου» και κινήθηκε σε γκουρμέ μονοπάτια με σολομό Σκωτίας, σεβίτσε από στήρα και σφυρίδα, φρέσκο ψάρι με λαχανικά ατμού, φιλέτο με μοναδικές σος και πολλά άλλα. Υπέροχες και οι γλυκές δημιουργίες που ολοκλήρωσαν τη γαστρονομική πανδαισία.
gamos_klelia__10_
Οι κόρες του Πόλυ και της Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Λιλιάνα και Εριέττα
gamos_klelia__12_
Ο εφοπλιστής Πόλυς Χατζηιωάννου με τη σύζυγό του Ρόζμαρι, από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς
gamos_klelia__13_
Οι παιδικές φίλες της Κλέλια: Nτόρα Πάλλη, Αντζελα Βαγιωνή, Ναλίτα Καρρέρ, Αγγέλικα Χέρρα

Η Κατερίνα Λαναρά, άρτι αφιχθείσα από το Μονακό, έπιασε την ανθοδέσμη της νύφης. Η σύζυγος του αλησμόνητου Σεραφείμ Φυντανίδη, Βιργινία Βεντουράκη, συνοδευόταν από τον γιο της, ενώ οι Λιάνα Βουράκη και Φωτεινή Πιπιλή έκαναν παρέα στο ίδιο τραπέζι. Η γαμήλια τούρτα, μια πολυώροφη υπερπαραγωγή, κόπηκε εν μέσω χειροκροτημάτων, με τους καλεσμένους να «απαιτούν» τον πρώτο χορό των νεόνυμφων. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το γαμήλιο πάρτυ. Η ξαδέλφη της νύφης, Μαίρη Τηλεμάχου, είχε κανονίσει ώστε στην κλειστή αυτή γαμήλια γιορτή να παραβρεθεί και η αγαπημένη τραγουδίστρια του ζευγαριού, που δεν είναι άλλη από την Αννα Βίσση. Η μεγάλη τραγουδίστρια αφιέρωσε πολλά τραγούδια στην Κλέλια και τον Κωνσταντίνο έχοντας για παρτενέρ της τον μικρό Λουκά.
gamos_klelia__16_
Oι νεόνυμφοι με τη φίλη τους Αννα Βίσση, που ομόρφυνε με τα τραγούδια της τη βραδιά
gamos_klelia__1_
Η δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά με το ευτυχισμένο ζευγάρι

Στο τέλος της αξέχαστης βραδιάς η «βασίλισσα των τάνκερ» και ο κοσμοπολίτης σύζυγός της ευχαρίστησαν έναν-έναν τους καλεσμένους για την παρουσία τους κι εκείνοι με τη σειρά τους τούς εύχονταν ολόθερμα να συνεχίσουν να ζουν ευτυχισμένοι όπως τώρα. Προσωπικά, είχα έναν λόγο παραπάνω να χαίρομαι. Η γνωριμία του Κωνσταντίνου και της Κλέλιας κρατά πολλά χρόνια, για κάποιο διάστημα όμως οι σδυο τους είχαν χαθεί. Ξαναήρθαν κοντά σε δικό μου γενέθλιο τραπέζι πριν από τέσσερα χρόνια ◆


Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Έστρωσε εκλογικό χαλί διαψεύδοντας τις πρόωρες κάλπες

Καιρός: Συννεφιά με 30άρια - Δείτε πού θα βρέξει σήμερα

ΔΕΘ: Μέτρα 2 δισ. για τις επιχειρήσεις και υψηλή Ανάπτυξη - Δείτε αναλυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ