Παντρεύτηκε η κυρία της ναυτιλίας Κλέλια Χατζηϊωάννου

Παντρεύτηκε η κυρία της ναυτιλίας Κλέλια Χατζηϊωάννου

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ για μεγάλο διάστημα κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό την ημερομηνία του γάμου του

gamos_skorilas_chatziiwannou
Την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής έζησαν το απόγευμα της Κυριακής η κυρία της ναυτιλίας Κλέλια Χατζηϊωάννου και ο εκλεκτός της καρδιάς της Κωνσταντίνος Σκορίλας, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Κλέλια Χατζηϊωάννου στα social media και τον λογαριασμό της στο facebook, αναρτώντας μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της ντυμένη νύφη να ποζάρει ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της, με το κατάλευκο νυφικό της φόρεμα, δια χειρός Laskari.

Το ίδιο έκανε και ο γοητευτικός γαμπρός, όπου σε προσωπική του σελίδα, ανέβασε ένα καρέ στο οποίο φαίνονται τα δυο τους χέρια με τις βέρες τους σε πρώτο πλάνο και την λεζάντα «just married».

Κωσταντινος Σκοριλας και Κλελια Χατζηιωαννου❤️❤️❤️ Παντρευτηκαμε χθες βραδυ στον Αγιο Δημητριο Ψυχικου παρουσια λιγων...

Posted by Clelia Haji-ioannou on Monday, September 6, 2021


σκ
Κλείσιμο

241379086_571955267323968_2302894899691950933_n


Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ για μεγάλο διάστημα κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό την ημερομηνία του γάμου του, καθώς αν και πολλοί γνώριζαν για το χαρμόσυνο γεγονός, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ελάχιστοι ήταν οι καλεσμένοι με την λίστα να μην ξεπερνάει τα 80 άτομα εξαιτίας της πανδημίας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της κυρίας Χατζηϊωάννου κουμπάρες του ζευγαριού ήταν η Ρόζμαρι Χατζηϊωάννου σύζυγος του αδελφού της Πόλη Χατζηϊωάννου και η πολιτικός Ντόρα Πάλλη:

“Κωσταντινος Σκοριλας και Κλελια Χατζηιωαννου

Παντρευτηκαμε χθες βραδυ στον Αγιο Δημητριο Ψυχικου παρουσια λιγων συγγενων και στενων φιλων λογω της πανδημιας!!
Κουμπαρες η αγαπημενη μας Ροζμαρι Χατζηιωαννου γυναικα του αδελφου της νυφης Πολη Χατζηιωαννου και η επιστηθια φιλη του και
πολιτικος Ντορα Παλλη

Παρανυφακια τα παιδια μας Αννα και Λουκας και η ανηψια μας Αρια Χατζηιωαννου κορη του Στελιου και της Ορλας Χατζηιωαννου
Ακουλουθησε δεξιωση στο σπιτι μας στο Παλαιο Ψυχικο οπου τραγουδησε η μοναδικη Αννα Βισση.
Και στα δικα σας οι ελευθεροι”.

Εντυπωσιακός ήταν ο στολισμός τόσο στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, που ήταν γεμάτος από ορχιδέες και λευκά τριαντάφυλλα όσο και το σπίτι της οικογένειας, με τα επώνυμα κρυστάλλινα κηροπήγια και σερβίτσια στις ροτόντες των καλεσμένων, να δίνουν παραμυθένια εικόνα.

Στην δεξίωση παραβρέθηκε με την μπάντα της και η αγαπημένη τραγουδίστρια και προσωπική φίλη της νύφης Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του, πολλές από τις μεγάλες της επιτυχίες. Το ίδιο είχε συμβεί και τον Οκτώβριο του 2019 όταν η τραγουδίστρια είχε κληθεί να καλύψει μουσικά το πάρτι για την βάπτιση του δεύτερου παιδιού της Κλέλιας Χατζηϊωάννου, Λουκά.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια με την πριγκίπισσα των τάνκερ να γνωρίζεται με το στέλεχος της Wella Professional Κωνσταντίνο Σκορίλα μέσω κοινών φίλων. Τα κοινά τους ενδιαφέροντα, αλλά και η στάση ζωής ήταν τα στοιχεία που γρήγορα την φιλία τους την μετέτρεψαν σε μια όμορφη σχέση με την Κλέλια Χατζηϊωάννου να βλέπει στα μάτια του τον ιδανικό σύντροφο και πατέρα για τα δυο της παιδιά Άννα και Λουκά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τζούλια Νόβα: Το μανιφέστο για τη φανέλα της Σοβιετικής Ένωσης που επέλεξε να φορέσει

Βασιλακόπουλος: «Έχουμε χάσει 3 Ελληνόπουλα, κάθε βδομάδα σχεδόν ένα παιδί νοσηλεύεται σε ΜΕΘ»

Όταν ο Μπελμοντό έσπαγε πιάτα στην Αθήνα (και τον κυνηγούσε ο εισαγγελέας)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης