
ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ?ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟ?ΤΙ ΔΟΥΛΙΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΣΕν?
Καταχάρηκα που σε ακούν μ' ενδιαφέρον κόκκινο κομψό σακιδιάκι. Έτσι μπράβο, μόλυνε τους με Τσακαλωτίνη να πάθουν κοκοφιόγκο και να μας αφήσουν ήσυχους. Ο καράφλας Νοσφεράτου πριν από σένα, πρώτα τάκανε μαντάρα και μετά τάκανε επάνω του . Εσύ είσαι η μόνη μας ελπίδα! Τσακάλι!
Ο Τσακαλώτος γνωρίζει καλύτερα από όλους μας τα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και η γνώμη του σίγουρα επηρεάζει τους δανειστές
Ο Τσακαλώτος είναι ένα θλιβερό υπαλληλάκι που προσπαθεί αγωνιωδώς να πείσει τ' αφεντικά του να ξεσφίξουν λίγο τη θανάσιμη θηλιά, όχι γιατί νοιάζεται γι' αυτόν που την υφίσταται τώρα, αλλά τρέμει μην την υποστεί ο ίδιος. Και άσε τις μπούρδες.
Για τους συνταξιουχους μετα τον Αύγουστο του 2015 δεν νοιάζεται ο .......... Τον νοιάζει μονο μην κοπεί η σύνταξη των πενηταρηδων δημοσίων υπαλλήλων που αραξαν στα πενήντα και κανουν και μαύρα αλλη δουλεια?
Οι αποδοχές των 2.600.000 συνταξιούχων πρέπει να περικοπούν για να μειωθούν τα έξοδα του κράτους, καθώς επίσης πρέπει να μειωθεί το ετήσιο αφορολόγητο εισόδημα 3.000.000 εργατών-υπαλλήλων, ώστε να μπορέσει να νομοθετήσει μικρότερους φόρους και λιγότερες εισφορές σε 1.000.000 επιχειρηματίες-ελεύθερους επαγγελματίες, προκειμένου να γίνουν πλουσιότεροι οι λεβέντες της πραγματικής οικονομίας της αγοράς.
Μήπως μπέρδεψες τους συνταξιούχους με τον πατέρα σου που πληρώνει ακόμη γιατί είσαι ανίκανος. Μέζεα θα πάρεις από τους συνταξιούχους τσογλανε.
Ρε αλήτες ως κυβέρνηση είστε άσχετοι και καταστροφικοί, με το ψέμα και την προπαγάνδα να βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη. Μπορούμε όμως να σας αναγνωρίσουμε ότι σκίζετε σαν ηθοποιοί.