Πωλείται η βίλα του Μάθιου Πέρι στο Λος Αντζελες προς 4,8 εκατ. ευρώ

Πωλείται η βίλα του Μάθιου Πέρι στο Λος Αντζελες προς 4,8 εκατ. ευρώ

Μια βίλα του αείμνηστου ηθοποιού στο Χόλιγουντ Χιλς του Λος Αντζελες βγήκε προς πώληση

matthew-perry-vila-xr
Ο κάποτε υποψήφιος για βραβείο Emmy ηθοποιός για τον ρόλο του ως Τσάντλερ Μπίνγκ στο σίριαλ Φιλαράκια είχε αγοράσει την Άνοιξη του 2023 αυτή τη βίλα για λιγότερο από 5 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα, το ίδιο ακίνητο βγαίνει προς πώληση, αυτή τη φορά ζητώντας 5,2 εκατομμύρια δολάρια.

Χτισμένη το 1957 και πρόσφατα ανακαινισμένη, η βίλα φέρει κάτι από την αυγή του μοντερνισμού της εποχής που ακολούθησε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μπροστά από τη μεγάλη είσοδο υπάρχει ένας μικρός δρόμος που καταλήγει σε ένα γκαράζ δύο αυτοκινήτων. Η ολόλευκη δομή της κατοικίας διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια σε περίπου 250 τ.μ. ενιαίου χώρου διαβίωσης, φτιαγμένα από ένα μείγμα πέτρας και ξανθών ξύλινων δαπέδων σε όλο το χώρο. Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες Fleetwood διαχέονται επίσης σε ένα καλυμμένο σαλόνι με θέα σε μια πισίνα και μια εστία φωτιάς.

Σύμφωνα με το Robb Report και το Realtor.com τα κυριότερα σημεία της συγκεκριμένης κατοικίας αποτελούνται από μια τραπεζαρία που μετατρέπεται σε αίθουσα μπιλιάρδου και συνδέεται μέσω ενός τζακιού διπλής κατεύθυνσης με μια γωνιά γραφείου και ένα συνοδευτικό καθιστικό, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε μια sophisticated κουζίνα εξοπλισμένη με ανοξείδωτες συσκευές. Όλα τα υπνοδωμάτια βρίσκονται δίπλα το ένα στο άλλο ενώ για λόγους ασφαλείας υπάρχει και καταφύγιο που φιλοξενεί μια ντουλάπα και ένα λουτρό εμπνευσμένο από το σπα, με μια ορθογώνια μπανιέρα και ένα ντους με γυάλινο περίβλημα, και ένα άλλο καταφύγιο που έχει μετατραπεί σε μια “πολύ κομψή αίθουσα προβολής” γεμάτη με προβολέα και ήχο surround.

Αυτή είναι όπως σωστά διατυπώθηκε μια από τις κατοικίες του διάσημου και πρόωρα χαμένου σταρ. O ηθοποιός είχε πραγματοποιήσει αρκετές αγορές ακινήτων. Το 2020 είχε πάρει ένα άλλο μοντέρνο σπίτι πάλι των μέσων του 20ου αιώνα, που βρισκόταν στο Pacific Palisades, έναντι 6 εκατομμυρίων δολαρίων. Πούλησε επίσης το παραθαλάσσιο καταφύγιό του στο Μαλιμπού για 13,1 εκατομμύρια δολάρια το 2021. Την ίδια χρονιά, άφησε ελεύθερο το τεράστιο ρετιρέ του στο Λος Άντζελες για 21,6 εκατομμύρια δολάρια. O ηθοποιός αγόρασε όσο πιο αθόρυβα μπορούσε, ένα εξοχικό σπίτι έναντι 6 εκατομμυρίων δολαρίων στη γειτονιά Pacific Palisades του Λος Άντζελες.

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός πάντως έζησε τα τελευταία, όπως αποδείχτηκε με δραματικό τρόπο, χρόνια της ζωής του στο σπίτι του στο Pacific Palisades. Eκεί βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα τζακούζι.. Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για πνιγμό του ηθοποιού. Σύμφωνα με τη νεκροψία που διενήργησε το Τμήμα Ιατροδικαστών της κομητείας του Λος Άντζελες, ο θάνατος του οφείλεται σε “οξεία δόση κεταμίνης”.

Photo : Christopher Amitrano, @cs8photo/Instagram, Realtor.com

NEWMONEY.GR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης