Το παρασκήνιο ενός ηχηρού διαζυγίου: Γιατί οι Εγγλέζοι έδιωξαν τον Καμπουρίδη

Το παρασκήνιο ενός ηχηρού διαζυγίου: Γιατί οι Εγγλέζοι έδιωξαν τον Καμπουρίδη

Το παρασκήνιο της «έξωσης» του γνωστού επιχειρηματία από την Dolphin Capital, το «Amanzoe» και η Grivalia - Η αντιπαράθεση με το νέο διευθυντικό δίδυμο της επενδυτικής εταιρείας εξαιτίας των αιχμών ότι αποκόμισε υπεραξίες από την πώληση του 15% του ξενοδοχείου στο Πόρτο Χέλι - Η αγοραπωλησία που εξόργισε τη νέα διοίκηση της DCI και η αξίωση για αποζημίωση £1 εκατ.

kampoyridis_arthro
Με ασυνήθιστα συνοπτικές διαδικασίες και μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησε την περασμένη εβδομάδα στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, η επενδυτική εταιρεία Dolphin Capital Investors (DCI), γνωστή για την ανάπτυξη πολυτελών τουριστικών συγκροτημάτων, ξεκινώντας από το 5άστερο «Amanzoe» στην Πελοπόννησο την προηγούμενη δεκαετία, γνωστοποίησε πως έκανε… έξωση στον Μίλτο Καμπουρίδη, ο οποίος υπήρξε εκ των συνιδρυτών της και παραμένει σήμερα εκ των βασικών της μετόχων με σχεδόν 10%.

Η αγγλική εταιρεία εκπαραθύρωσε τον γνωστό επιχειρηματία που είχε συνδέσει το όνομά του με την πορεία τoυ ομίλου της Dolphin από το ξεκίνημά του, το 2004. Κι άλλες φορές κατά το παρελθόν, πάντως, είχαν δημιουργηθεί γεγονότα ή και διαρρεύσει πληροφορίες που έδειχναν ότι οι σχέσεις μεταξύ των παλιών και νέων μελών του Δ.Σ. της DCI δεν ήταν και οι καλύτερες.

ΠΗΓΗ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης