Ο χαμός για το show του Dior, τα νεύρα του Τόλη με τους εφοπλιστές, το ακίνητο Παράβαλου στην Κηφισιά και η νέα εξαφάνιση του Μάικ Καρλούτσου

Ο χαμός για το show του Dior, τα νεύρα του Τόλη με τους εφοπλιστές, το ακίνητο Παράβαλου στην Κηφισιά και η νέα εξαφάνιση του Μάικ Καρλούτσου

Χαίρετε! Ημέρα – υπερπαραγωγή σήμερα, με τον Πρωθυπουργό και τη φον ντερ Λάιεν «παρέα» στην Αρχαία Αγορά για την παρουσίαση του Ταμείου Ανάκαμψης στην Ελλάδα (δηλαδή, τα 32 δισ. ευρώ μετρητούλια!) και διάφορα τηλεοπτικά – ψηφιακά happenings για το πώς αυτό το μεγάλο οικονομικό project θα επηρεάσει τη χώρα.

DARKROOM_ROOM_FIN
Θα συνδεθεί τηλεοπτικά η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο Πρωθυπουργός με ένα οινοποιείο στο Αμύνταιο, ένα γαλακτοπωλείο στον Πειραιά, ένα σχολείο, το δάσος της Πάρνηθας κ.λπ. Καλή δημοσιότητα.

Το βράδυ έχουμε το show του Dior από το Καλλιμάρμαρο, που θα μεταδοθεί από link του Dior σε όλον τον κόσμο. Για καλεσμένους μη με ρωτάτε, σφαγή έγινε να πάνε όλοι οι κοσμικοί, αλλά βλέπετε τις προσκλήσεις τις διένειμε ο οίκος Dior από το Παρίσι. Κάτι άκουσα για τον Bernard Arnault της LVMH (net worth 196 billion euro, αντιγράφω από το google) και πολλές διεθνείς jet set προσωπικότητες, αλλά λεπτομέρειες δεν ξέρω. Να δείτε και τίποτα ως έκπληξη στην τηλεόραση ή στα sites που θα συνδεθούν.

Κατά τ’ άλλα, ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να πάει στον κοσμικό γάμο Λαιμού στο Πάπιγκο, αλλά θα φτάσει την Παρασκευή μέχρι τα Γιάννενα κανονική πολιτική επίσκεψη… με τα όλα της, σε εμβολιαστικό κέντρο, θα συναντήσει ντόπιους καλλιεργητές και το βράδυ θα γυρίσει πίσω.

Στην Alpha Bank τρέχουν για την αύξηση κεφαλαίου των 800 εκατ. καθώς η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Την επόμενη εβδομάδα θα εγκριθεί το ενημερωτικό δελτίο και εκτός απροόπτου η προσφορά μετοχών ξεκινά στις 28 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 30. Όλα δείχνουν ότι η αύξηση θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς στηρίζουν βαριά ονόματα όπως Βlackrock, Vanguard, Norges Bank, Capital κά. Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της ΑΜΚ εκτιμάται ότι θα βοηθήσει γενικότερα τη χρηματιστηριακή αγορά.

Πηγή: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης