Οι περιπέτειες του Πάνου σε West Point και NSA, οι μεταγραφές αεροδρομίου στην αγορά και ο κύριος 13,5 δισ. στην Αθήνα

Οι περιπέτειες του Πάνου σε West Point και NSA, οι μεταγραφές αεροδρομίου στην αγορά και ο κύριος 13,5 δισ. στην Αθήνα

Χαίρετε! Μια και χθες θυμηθήκαμε… κάτι φίλους από τα παλιά, όπως ο Μάικλ Καρλούτσος, ήρθε στη μνήμη μου μία άλλη μεγάλη προσωπικότητα που μάλιστα συνδεόταν «φιλικά» με τον Μάικλ, ο Πάνος Καμμένος, επί μία πενταετία συγκυβερνήτης της χώρας.

DARKROOM_ROOM_FIN
Θα θυμάστε ότι ο Μάικλ ισχυριζόταν παντού ότι είχε «κανονίσει» να πάει το καζίνο προς «Hard Rock» πλευρά με την συμπαράσταση του Πανάρα του Καμμένου. Λοιπόν, μου λέει άνθρωπός μου, ότι ο Πάνος – ο νέος, αδύνατος Πάνος – είναι στα καλύτερά του, (άσε που ψιλομιλάει πού και πού με κυβερνητικούς) ούτε… γαλή, ούτε ζημιά. Ζάχαρη και μέλι, όλα. Κυκλοφορεί όπως πάντα στον Αργοσαρωνικό (με προτίμηση τη Δοκό, που έβαλε και το δεύτερο στεφάνι) με το «Lay Back» το αγαπημένο του 25μετρο Ferretti, ψαρεύει και γλεντάει τη «γλυκιά ζωή».

Πέραν όμως των χαλαρών θερινών διακοπών στο Αιγαίο, ο Πάνος μού λένε ότι διδάσκει κιόλας. Βρέθηκε προσφάτως στο περίφημο West Point Military Academy στη Νέα Υόρκη όπου έδωσε διάλεξη σε ανώτατα στρατιωτικά στελέχη των ΗΠΑ. Τι είπε ο «στόμας» του Πανάρα στους στρατηγούς ένας Θεός ξέρει, ίσως τους έδειξε πώς «σταυρώνουν» ένα F16 (για να μην το ματιάσουν).

Μετά μου λέει η ίδια πηγή ότι ο ίδιος ο Πάνος διηγείται και μία συνάντηση με «μεγάλο κεφάλι» του περίφημου National Security Agency των ΗΠΑ. Να σας πω τη… μαύρη αλήθεια μου δεν ξέρω πόσο ακριβή είναι όλα αυτά που διηγείται ο ίδιος ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, εδώ κι εκεί, αλλά δεν μπορεί να λέει και ψέματα, ολόκληρος συγκυβερνήτης της Ελλάδας ήταν από το 2015 έως το 2019, μπορεί να είναι μυθομανής; Εγώ πάντως τον πιστεύω. Γιατί στη δημοσιογραφία καμία φορά (καλοκαιράκι, ιδίως) δεν πρέπει… ποτέ να αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάει μία ωραία ιστορία, όπως έλεγε και ένας στενός μου φίλος διευθυντής ειδήσεων σε κανάλια.

Πηγή: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης